Контракти.ua

122  —  28.02.23
Монтаж охоронної сигналізації у квартирі: тонкощі процесу
Монтаж охоронної сигналізації у квартирі: тонкощі процесу

Навряд чи є хоч один українець, котрий не хотів би забезпечити захист власного майна. І незважаючи на різноманітність різних методів, більш ефективним залишаються сигналізації. Подано сигналізації в різних варіаціях, серед якого гарантовано кожен зможе вибрати відповідне рішення індивідуально для себе. Разом зі спеціалістами https://www.controlmaster.com.ua/ru/ спробуємо розібратися з тим, як правильно встановити сигналізацію, яких рекомендацій варто дотримуватись.

Основні різновиди сигналізацій у квартиру

Глобально, з усього асортименту можна виділити дві основні категорії - автономні та пультові моделі. Сигналізація автономного типу – це незалежна модель. За будь-яких позаштатних ситуацій інформацію про те, що відбувається, отримує безпосередньо власник житла. Інший різновид – це охоронна сигналізація пультового класу, в якій інформація передається на охоронний пульт, а вже співробітники служби охорони виїжджають на об'єкт, щоб вирішити ситуацію.

Кожен різновид сигналізації – це ефективне рішення, яке може гарантувати найвищий рівень безпеки. Але саме автономна модель, найбільш затребувана для монтажу в квартирі. Найбільшої ефективності можна досягти при тандемі різновидів. До того ж зараз GSM-сигналізація розвивається більш активно і підійдуть абсолютно для будь-якого об'єкта.

Основні рекомендації щодо встановлення охоронної сигналізації у квартирі

Якщо ви вирішили самостійно провести монтаж сигналізації всередині квартири, обов'язково слідкуйте за тим, наскільки якісно були виконані роботи. Для цього потрібно орієнтуватися на такі рекомендації:

- шлейф обов'язково повинен включати до 3 оповіщувачів – це за умови, якщо вони знаходяться на одному рівні;
- обов'язково у шлейфі мають бути оповіщувачи одного типу – ДРЗ, ІЧ тощо;
- якщо в шлейфі підключено кілька різновидів оповіщувачів, вони повинні бути близько один до одного;
- будь-які з'єднання мають бути пропаяними та очищеними, а кінці мають бути затиснуті під болт;
- підключення адаптерів повинно здійснюватись виключно за допомогою спеціального кабелю «вита пара»;
- якщо потрібно вести антену за межі приміщення, має бути кілька проводів блокування;
- якщо плануєте співпрацювати із пультовою охоронною, рекомендується наявність готової схеми для розміщення обладнання;
- максимальна висота встановлення датчиків руху – 270 сантиметрів;
- датчики розбиття скла повинні встановлюватися за направленням вікон, без перебільшення допустимої відстані від них, відповідно до даних паспорта;
- датчики магнітно-контактного типу повинні встановлюватись виключно на металеві поверхні;
- не можна встановити датчики руху біля кліматичного обладнання.

Якщо зважати на всі ці рекомендації, ви можете бути впевненими в якості роботи системи. Але, якщо ви хочете досягти максимальної ефективності під час роботи сигналізації в квартирі, довіряйте тільки професіоналам. У цьому випадку ви можете бути впевненими, що при будь-яких позаштатних ситуаціях знатимете про те, що відбувається на об'єкті.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389