Контракти.ua

617  —  24.02.23
В оточенні Путіна є агенти української розвідки: Буданов розповів, що відомо
В оточенні Путіна є агенти української розвідки: Буданов розповів, що відомо

Голова ГУР не назвав ні прізвищ, ні кількості агентів.

Очільник ГУР Міноброни Кирило Буданов заявляє, що найближче оточення президента-диктатора Росії Володимира Путіна співпрацює з українською розвідкою. Пише ТСН. 

Про це головний військовий розвідник сказав в інтерв'ю "Українській правді".

Буданов не назвав ні прізвищ, ні кількості агентів ГУР в оточенні "фюрера". За його словами, люди, які йдуть на співпрацю, думають про своє існування у майбутньому.

"Оскільки ситуація в Російській Федерації насправді погіршується з кожним днем, то знаходити людей, які йдуть на співпрацю, кожен день стає все легше", - стверджує голова ГУР.

Чи є гарантії того, що агенти не обдурюють українську сторону, Буданов каже:  "Ну, це ж дуже легко перевіряється. Ми віримо не словам, а лише фактам.  Якщо людина каже, що завтра піде дощ, а дощ не пішов. Але він каже: "Помилився, от післязавтра точно буде". А післязавтра він теж не пішов.  Можливо, він помилився, але в такому випадку, чи буде довіра такій особі? Ні, не буде. Це алегорична відповідь на ваш запит".

Нагадаємо, генерал-лейтенант у відставці Ігор Романенко каже, що головним в ухваленні рішень щодо війни в Україні залишається очільник Кремля Володимир Путін. Водночас, оточення також має вплив на диктатора.

Статьи по теме
Вбивця
Вбивця "Шахедів". Що відомо про ППО Skynex, яку має Україна

Німеччина передала Україні ще один зенітний артилерійський комплекс Skynex. Йдеться про систему, завдяки якій можна збивати рій дронів, а також боротися з ракетами, при цьому не використовуючи доволі дорогого ресурсу.
01.05 — 252

В Україні можуть запровадити новий статус замість
В Україні можуть запровадити новий статус замість "обмежено придатного". Що відомо

В Україні замість "обмежено придатного" можуть запровадити новий статус. Однак чи буде його прописано в новому наказі щодо ВЛК, поки що не відомо.
12.04 — 276