Контракти.ua

168  —  14.02.23
"Лицар Доріг": шукайте онлайн новий слот від NetEnt

Список незвичайних ігрових автоматів від провайдера Net Entertainment поповнився новою цікавою грою. Нею став слот Knight Rider - “Лицар Доріг” - який вийшов у 2022-му році.  

Гра присвячена однойменному поліцейському серіалу з 80-х. Головні ролі в ньому виконали популярний актор Девід Хассельхофф, відомий також по серіалу “Рятувальники Малібу”. Та автомобіль Pontiac Firebird Trans Am, який зобразив ашину KITT зі штучним інтелектом. Спробувати нові автомати від розробника NetEnt ви можете в Ельслотс казино

Ностальгія з високою волатильністю

Ігровий автомат Knight Rider одразу припав до смаку гравцям. Може й не всі пам'ятають однойменний серіал - адже слот випустили до 40-річчя історії. Проте, показники RTP в 96,07% відразу привертають увагу.

Волатильність у слота також висока. Завдяки цьому, найбільший множник становить вражаючі х7000.

Ігрове поле представлене п'ятьма барабанами, на які нанесені символи у 4 ряди. Кількість оплачуваних ліній - 26. Гравець не може змінювати цю цифру за власним бажанням.

Knight Rider має досить багато бонусних функцій. В наявності скаттер та вайлд. Скаттер запускає чотирьохрівневі безкоштовні обертання. Перейти з рівня на рівень можна, зібравши на барабанах три значки лицарів.

Вайлди представлені особливим форматом Walking Multiplier Wilds. Склавши виграшну комбінацію, такий вайлд переміщається на один барабан вправо і збільшує при цьому свій множник.

Також наявні функція Turbo Boost, під час якої на барабанах з'являються джокери зі збільшеними множниками.

Кому підійде слот Knight Rider

Звичайно, в першу чергу цей ігровий автомат сподобається тим, кого турбує ностальгія за 80-ми. Як показали американські хіти, такі як “Дивні Дива” та “Диво Жінка 1984” - ностальгуючих за тими часами досить багато.

Навіть якщо ви не дивилися оригінальний серіал - краще не мати алергії до естетики 80-х. Адже автомат виконано у стилізованій графіці, має приглушені неонові відтінки та супроводжується впізнаваною музикою тих часів.

До переваг грального автомата відносяться:

  1. Великі множники до х7000.
  2. Можливість отримати чи купити фріспіни з додатковими бонусами.
  3. Вайлди, що збільшують множник з кожною комбінацією.
  4. Джокери-множники під час дії режиму Turbo Boost.