Контракти.ua

155  —  12.02.23
Медичне газопостачання сьогодні
Медичне газопостачання сьогодні

Медичні гази потрібні під час проведення різних маніпуляцій – від оперативних втручань до реанімаційних процедур. Для забезпечення безперервної подачі газів із заданими характеристиками використовується спеціалізоване обладнання. До складу систем медичної подачі газів входять трубопровідні мережі, контролери, прилади диспетчеризації, моніторингу, кінцеві точки та джерела газів.

Основні особливості

У результаті проектування, устаткування, реконструкції систем подачі медгазів складається проект, визначальний схему подальших дій. Обов'язково повинні враховуватись профіль, специфіка роботи конкретної установи. Фахівці розраховують обсяги споживання речовин, підбирають трубопроводи з урахуванням необхідних пропускних параметрів, розробляють трасування з оптимальними значеннями, підбирають обладнання та точки для його встановлення. Обов'язково оцінюються правила, норми безпеки.

Постачання обладнання для медгазів здійснюється під ключ з урахуванням параметрів, запитів конкретної медичної установи. Для великих клінік, у яких потрібно забезпечувати безперебійне регулярне подання, встановлюють рампи, кріогенні газифікатори, генератори кисню, станції компресорного, вакуумного типів. Розглянемо особливості обладнання докладніше.

Кріогенні газифікатори – що це таке

Важлива складова систем медичного газопостачання лікарень. Кріогенні газифікатори відповідають потребам установ із широким переліком споживачів, мають високі параметри продуктивності. Комплекси перетворюють кріогенні продукти на газоподібні речовини, після чого здійснюють подачу в центральну систему, дотримуються рекомендацій щодо параметрів тиску.

Для підвищення ефективності роботи систем рекомендовано використовувати арматуру преміальної категорії. Вона стійка до агресивних речовин, низьких температур середовища, герметична.

Роль генераторів

Для роботи з технічними та медичними газами лікарням потрібні генератори. Спеціальні пристрої поділяють повітря із застосуванням сіток молекулярної структури. Ці маси замінюють медичний кисень. При цьому вартість експлуатації виходить доступною.

За подачу стиснених повітряних мас необхідної чистоти під тиском відповідають компресорні станції. Сьогодні проектування медгазів замовляють під ключ – це зручний варіант, дозволяє враховувати особливості роботи конкретної компанії, адаптуватися під них. Якщо цікавить перевірений варіант в Україні, зверніть увагу на пропозицію СпецКиївбуд Medical. Компанія пропонує свої послуги з постачання обладнання для систем медичних газів замовникам різних міст.

Вакуумні станції генерації медгазів створюють вакуум у реанімації, операційних залах. Ними оснащують відділення інтенсивної, невідкладної терапії. Число насосів у складі системи – 2-3. Плюсом буде наявність каскадного підключення та охолодження повітряного типу.

Що роблять балонні рампи

Для нормального функціонування системи постачання медичних газів потрібні балонні рампи. Вони оснащуються автоматичними перемикачами між робочими групами. Незамінні рампи під час проектування медгазів під ключ у невеликих медичних закладах, де немає потреби у постійному застосуванні кисню.

Контрольно-запірні пристрої

Ціна централізованої системи постачання медичним вакуумом включає спеціальні запори, пристрої контролю. Вони дозволяють екстрено перекривати інженерно-технічні комунікації у разі потреби. Комплектацію конкретної системи уточнюйте під час оформлення замовлення.

Що ще потрібно знати

Системи лікувального газопостачання сьогодні максимально адаптуються до запитів замовника. Це означає, що ви зможете виконати доукомплектацію з урахуванням потреб. Встановлюються додаткові роз'єми та пристрої – наприклад, зволожувачі, ємності для рідин, регулятори вакууму, ін. Від комплектації багато в чому залежить ціна, але головне – ви зупиняєтеся на оптимальному рішенні.

Завдання систем медичного газопостачання – спростити комунікацію з відповідальними за проведення робіт компаніями, забезпечити стабільність контролю за роботами, що проводяться, мінімізувати вплив людського фактора, оптимізувати робочі процеси і витрати. З компанією СпецКиївбуд Medical ви отримаєте результат "під ключ". Вартість систем подачі газів у медичних закладах розраховується індивідуально, для узгодження деталей залишайте заявку або дзвоніть за номерами на сайті компанії.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389