Контракти.ua

603  —  10.02.23
Упаковка для квітів: як вибрати дійсно гарний варіант
Упаковка для квітів: як вибрати дійсно гарний варіант

Квіти – це ідеальний подарунок. Їх можна презентувати абсолютно будь-якій людині незалежно від її статі, віку та соціального статусу.

Квіти – це ідеальний подарунок. Їх можна презентувати абсолютно будь-якій людині незалежно від її статі, віку та соціального статусу. Не тільки жінки, а й чоловіки з радістю приймуть букет квітів, якщо він гідно оформлений і виглядає привабливо. Створити красиву квіткову композицію не так і складно, адже на сайті deco-packing.com.ua знайдеться флористична упаковка для квітів та упаковка для подарунків, а це найголовніше що для цього потрібно.

Значення флористичної упаковки

Щоб букет справді виглядав привабливо, дуже важливо його правильно вибрати. Найчастіше складність навіть не в тому, щоб правильно підібрати квіти. Не менш важливо приділити увагу також гідним пакувальним матеріалам.

Саме упаковка здатна підкреслити та правильно обіграти всі сильні сторони букета. З нею гарна квіткова композиція починає грати ще яскравішими фарбами. У магазині Deco-Pack асортименти різних упаковок для квітів дуже широкий. Тим не менш, для кожного окремого букета слід підбирати індивідуально пакувальний матеріал.

Найпопулярніші види упаковок

Флористичні упаковки можуть бути різними. Але зазвичай у флористів є кілька найулюбленіших видів пакувальних матеріалів, якими вони й користуються найчастіше. Наприклад, до найбільш популярних видів упаковки належать такі:

  • Плівка для квітів. Практична, дуже зручна у використанні та при цьому має невисоку ціну. Не дивно, що синтетична плівка завжди є у флориста. У магазині Deco-Pack ви знайдете цей матеріал у різних кольорах. А це означає, що які б вимоги ви не ставили перед букетом, ви, напевно, зможете знайти оптимальне колірне рішення для нього.
  • Папір. У продажу представлена у великому асортименті. Дуже красиво виглядає пергамент. Багато можливостей для цікавого та незвичайного оформлення букетів надає крафтовий папір. Серед її основних переваг – висока щільність, стійкість перед механічними пошкодженнями, привабливий зовнішній вигляд.
  • Декоративні сітки. З її допомогою будь-який букет миттєво перетворюється на оригінальну та неповторну квіткову композицію. Сітка чудово тримає форму, а ще з нею дуже зручно працювати.
  • Органза. Якщо вам необхідно зробити ваш букет справді розкішним, то допомогти вам у цьому здатна саме органза. Віддати перевагу ви можете як матеріалу з матовими відтінками, так і з різними блискучими відливами.

Крім перерахованих вище варіантів існують також інші пакувальні матеріали. Дуже привабливо виглядають такі упаковки, як флористичні кошики, капелюшні коробки та декоративні ящики. Як правило, всередині них міститься спеціальна флористична губка, наповнена живлющим розчином. Встромлені стеблами в таку губку, рослини довше залишаються свіжими.

Ми чекаємо на вас у Deco-Pack

Якщо ви не знаєте, якому виду пакувальних матеріалів віддати перевагу, ви завжди можете звернутися за консультацією до менеджерів магазину Deco-Pack. Вони охоче розкажуть вам про переваги різних упаковок і дадуть корисні поради.

Наш магазин відрізняється широким асортиментом, приємними цінами та індивідуальним підходом до кожного клієнта. Звертайтеся до нас і ваші букети завжди будуть неповторними.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389