Контракти.ua

1081  —  04.02.23
Матері вбитих окупантів створили союз й вимагають від влади правди
Матері вбитих окупантів створили союз й вимагають від влади правди

Росіянка під час розмови з сином повідомила, що нині в Росії матері, чиї сини загинули на війні проти України, вимагають від влади правди.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на перехоплення Головного управління розвідки в Telegram.

За словами жінки, матері почали організовуватись в "Союз матерів", жінки обурені й вимагають від влади правди й справедливості.

"Я дивлюсь ці матері вже організовують там ці... всі плачуть, там скільки жертв... слухай я не хочу в цей союз матерів.. Вони там просто обурюються, ну, а що, серед мирного неба цього, слухай взяти сина й блін... й втратити", - говорить вона.

До того ж жінка просить сина не звільнятись з його теперішньої роботи, адже, за її словами протягом двох місяців після звільнення чоловіка теж можуть забрати на війну.

"Що за Батьківщину захищати? Хто напав? Сень, чесно... я ось прям на цих матерів подивлюсь, які зараз об'єднуються, намагаються до держави достукатись, що...ну .. а що вже? Позняк блін...", - додає жінка.

Як повідомлялося раніше, окупанти скаржаться своїм рідним та знайомим на жахливі умови та постійні обстріли на лінії фронту в Україні.

Крім того, в армії РФ досить складна ситуація з військовими, тому на службу вже почали набирати в'язнів.