Контракти.ua

190  —  31.01.23
Ювелірні прикраси як інвестиція у майбутнє
Ювелірні прикраси як інвестиція у майбутнє

Золоті та срібні вироби — це не лише стильний аксесуар, а й вигідне вкладення грошей. Шляхетні метали високо цінуються, а їхня вартість зростає з кожним роком. Їх легко продати або обміняти. Якщо терміново будуть потрібні кошти, то ювелірний запас зможе в цьому послужитися. Класична срібна каблучка буде актуальна роками — це завжди затребувана база. Можна виділити чимало переваг на користь такої інвестиції.

Вигоди купівлі ювелірних виробів

Ідея купити золоті зливки нераціональна. При спробі продажу власнику належить сплатити податок і заповнити безліч документів, а з вивезенням з країни взагалі виникають серйозні складнощі. З прикрасами таких проблем не виникає. Їх можна вдягнути на себе при перетині кордону та вигідно продати у будь-якій точці світу. До переваг цього рішення можна віднести низку аргументів:

1. Шляхетні метали не схильні до інфляції, тому навіть за кілька років їх можна продати за вигідною ціною.

2. Попит на ювелірні вироби не падає ніколи, а в період фінансових криз продати вживані вироби навіть простіше, ніж нові.

3. При продажу особистих прикрас продавець позбавлений сплати податку.

Каблучки, браслети та ланцюжки не доведеться зберігати в коробці, милуючись ними час від часу. Їх можна носити, доповнюючи образи красивими аксесуарами. За умови дбайливого ставлення і правильного регулярного чищення, золото і срібло збережуть первісний блиск, а їхній зовнішній вигляд буде бездоганним.

Як вибрати ювелірні вироби

Далеко не кожну прикрасу можна легко продати в майбутньому. Застарілі моделі, як і вироби низької якості, не будуть мати попит. Тому у виборі корисно орієнтуватися на такі характеристики:

- Проба. Для золота оптимальним є показник 585, для срібла — 925. Низькопробні вироби складно продати, та й ціна їх буде мінімальна.

Виробник. Купуючи товари відомих брендів, покупець упевнений у їхній бездоганній якості. Репутація виробника — це додатковий фактор, який буде корисним для подальшої успішної реалізації коштовностей.

- Стиль. Оригінальні та трендові моделі — гарне рішення для повсякденного носіння, але при продажу пошуки покупця можуть затягнутися. Краще вибирати класичні колекції у стилі мінімалізм, які гарантовано будуть популярними протягом кількох років.

Після придбання ювелірних виробів важливо зберегти всі документи, в яких вказано вагу та пробу благородних металів, а також інші характеристики. Така інвестиція рано чи пізно себе окупить, що дозволить отримати необхідну суму і вирішити фінансові проблеми.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389