Контракти.ua

150  —  22.01.23
Агро оголошення: швидкий і надійний спосіб продажу та купівлі товарів аграрного сектору
Агро оголошення: швидкий і надійний спосіб продажу та купівлі товарів аграрного сектору

Працюючи в агро секторі завжди гостро стоїть питання збуту продукції, придбання кормів, добрив, сільськогосподарської техніки та інших супутніх товарів. Реалізація продукції та забезпечення підприємства всім необхідним потребує багато часу та сил. Проте сьогодні знайти покупців та постачальників полегшало. Завдяки роботі онлайн-майданчика просування агробізнесу, комунікація між учасниками сільськогосподарського ринку значно спростилася.

АгроКаталог: як працює аграрна платформа

Організувати збут продукції чи придбати товари пропонує сайт agrocatalog.info. Він створений для приватних осіб, фермерів, великих та малих підприємств, що працюють в аграрному секторі. На сайті розміщені агро оголошення, а для зручності пошуку вони представлені у відповідних розділах:

- добрива, стимулятори росту та інші товари, необхідні для вирощування рослин;
- молочна продукція;
- худоба, м'ясо та перероблена продукція;
- продукти бджільництва, обладнання та матеріали, необхідні для організації пасік;
риба та морепродукти;
корми для тварин, птахів, риб;
насіння, саджанці та інші посівні матеріали;
готова сільськогосподарська продукція;
техніка та обладнання;
пакувальні матеріали, спеціальний одяг та багато іншого.

Для публікації оголошень про продаж або купівлю краще зареєструватись на сайті Agrocatalog.info. Завдяки цьому потім з особистого кабінету можна переглядати статистку оголошень, змінювати або доповнювати опис товарів та послуг.

Додатково юридичні компанії можуть опублікувати інформацію про діяльність свого підприємства, вказати та доповнити перелік виробленої продукції чи послуг. Це дозволяє швидко знайти бізнес-партнерів, організувати комплексну реалізацію продукції.

А для того, щоб продажі стали швидкими та ефективними, крім опису товарів можна прикріпити фото, відеоогляд.

Сервіс agrocatalog.info стане корисним для покупців та великих постачальників. Функціональність платформи дозволяє:

порівнювати характеристики та вартість товарів;
вибирати найвигідніші пропозиції в будь-якому регіоні країни;
отримувати якісну продукцію без посередників за вигідною вартістю.

Доступ до сервісу, оголошень та контактів для всіх користувачів безкоштовний, а завдяки онлайн формату, проводити продажі та покупки можна у будь-який час доби, не витрачаючи час та кошти.

На сьогоднішній день платформа АгроКаталог – це найкращий спосіб комунікації між усіма учасниками агропромислового сектору.

 

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389