Контракти.ua

164  —  02.01.23
Як проходить лікування раку в найкращому медичному центрі Туреччини Anadolu
Як проходить лікування раку в найкращому медичному центрі Туреччини Anadolu

Останні роки лікування раку в Туреччині стало дуже популярним серед пацієнтів онкологічних центрів Києва. Адже на відміну від європейських клінік, де лікування потрібно чекати 2 та  більше місяців (що неприпустимо у випадку онкологічних захворювань), турецькі медичні центри роблять це більш швидко та оперативно. Лікування в онкоцентрах Туреччини не поступається іншим європейським медичним закладам за якістю послуг, але водночас коштує в середньому на 30-40% дешевше.

Так, до безумовних переваг лікування раку в Туреччині можна віднести:

●     надзвичайно високий рівень медичного сервісу;

●     відповідність лікувального процесу всім вимогам і стандартам всесвітньої організації охорони здоров'я;

●     помірна вартість лікування;

●     контроль якості послуг, що надаються, протягом усього лікування;

●     законодавчий захист кожного пацієнта.

Однією з найвідоміших багатопрофільних клінік Туреччини, які забезпечують лікування раку, є медичний центр Anadolu. Він створений та працює за підтримки університетської клініки Джонса Гопкінса (Johns Hopkins Medicine) у США. Завдяки цьому лікування в онкологічному центрі проходить за американськими стандартами. Серед ключових напрямів роботи Anadolu — онкологія, онкогематологія, пересадка кісткового мозку, нейрохірургія.

Anadolu за правом вважається найкращим онкологічним центром Туреччини та має ряд сертифікатів, які підтверджують високу якість послуг. Так, клініка має сертифікат Planetree, що засвідчує те, що в клініці турбуються як про пацієнтів, так і про медичний персонал.

 

Для забезпечення комфорту пацієнтів, у центрі Anadolu присутні:

  1. Зручні палати. На вибір пацієнтів представлено 2 типи палат: звичайна та VIP, але кожна з них має всі умови для комфортного перебування.
  2. Операційні. У розпорядженні онкологічної клініки 8 операційних. В операційних успішно проводяться різні типи операцій, включно з мікроскопічними, ендоскопічними, артроскопічними, лапароскопічними та роботизовані операції.
  3. Високотехнологічні медичні послуги. Для лікування застосовуються найновіші технології, серед них CyberKnife, Varian Edge, Radixact.
  4. Безкоштовна друга медична думка. Будь-який охочий може надіслати до клініки детальну інформацію щодо своєї хвороби та отримати детальні висновки та рекомендації від лікарів зі світовим ім’ям.
  5. Професійний персонал. У клініці працюють фахівці, які мають досвід роботи в клініках Європи та США.

Іноземні пацієнти, які прибувають з різних куточків світу, зокрема й онкологічних клінік Києва, теж не залишаються без уваги, адже про них турбується спеціальний міжнародний відділ медичного центру Anadolu. Іноземцям надається безкоштовний трансфер з аеропорту, допомога в пошуку та бронюванні готелю та перекладач, який супроводжує пацієнта протягом всього лікування.

На пацієнтів, які прибувають на лікування з онкологічних центрів України, чекає особливий сюрприз — додаткова знижка у розмірі 15%. Також вони можуть не турбуватись щодо мовного бар’єра, адже на базі клініки є співробітники, які володіють українською.

Медичний Центр «Анадолу» (Стамбул, Туреччина)

+90539 746 73 47

+90536 834 62 28

cis@anadolusaglik.org