Контракти.ua

199  —  30.12.22
Компанія MicroStrategy збільшує кількість Bitcoin до 2395 монет
Компанія MicroStrategy збільшує кількість Bitcoin до 2395 монет

Поки багато інвесторів сумніваються в раціональності інвестування в криптовалюту, компанія MicroStrategy Майкла Сейлора додатково набуває 2395 Bitcoin. Цим самим збільшуючи загальну кількість токенів до 132 500 одиниць на 27 грудня. Хто такий Майкл Сейлор, навіщо він купує Біткоїн і що з ним буде в майбутньому - все це розглянемо докладніше. Матеріал був підготовлений за допомогою команди Scanbit.

Закупівля Bitcoin на тлі падіння – цікава стратегія MicroStrategy

Біткоїн-максималіст Майкл Сейлор оголосив про те, що його компанія MicroStrategy додатково придбала 2395 Біткоїнів. Загальна кількість куплених токенів компанії оцінюються у понад 4 мільярди доларів із середньою вартістю покупки за ціною 30 397 доларів за 1 BTC. За всю історію покупка криптовалюти MicroStrategy завжди була бичачим сигналом для ціни на основний цифровий актив. Але поки що вартість не демонструє жодних істотних коливань.

Купівля проводилася в період з 1 листопада по 21 грудня через дочірню компанію MacroStrategy. Але вже 22 грудня MacroStrategy вперше продала свої BTC у розмірі 704 монети за готівку у розмірі 11 800 000 доларів США. Середня ціна - 16 776 доларів США. Але вже через 2 дні - 24 грудня 2022 компанія придбала 810 Bitcoin майже за 13 600 000 доларів США готівкою.

Ще у вересні 2022 року компанія MicroStrategy повідомила про свої запаси на Bitcoin у розмірі 130 000 монет після покупки 301 BTC. Компанія продала акції MSTR класу A на суму 500 000 000 через інвестиційний банк Cowen & Co. та BTIG LLC. Мета продажу – загальнокорпоративні цілі, включно з придбанням додаткових Bitcoin на тлі падіння курсу.

Як це вплине на курс Bitcoin?

Сьогодні середній курс Bitcoin складає близько 16500 доларів США. Слід зазначити, що новини про купівлю криптовалюти компанією MicroStrategy поширювалися, спостерігалося активне зростання валюти. Але на цей раз, коли новина досягла Crypto Twitter, вартість монети залишилася незмінною.

Хоча інвестори, як і раніше, сподіваються на те, що BTC найближчим часом почне радувати стрімким зростанням. На думку криптовалютної аналітики, що місячне закриття ціни на Bitcoin на рівні понад 17 000 доларів США буде вирішальним значенням для бичачого ралі у 2023 році.

Хто такий Майкл Сейлор і чому він скуповує Bitcoin?

Майкл Сейлор – відомий підприємець, який до 2022 року був генеральним директором американської технологічної компанії MicroStrategy. Основою діяльності компанії є розвиток платформи для бізнес-аналітики.

Став відомим за рахунок того, що з літа 2020 компанія MicroStrategy стала першою публічною компанією, акції якої торгуються на біржі Nasdaq і левову частку капіталу компанія перевела в цифровий актив - Bitcoin. Як вже було зазначено, зараз компанія володіє майже 130 000 BTC.

Саме Майкл Сейлор і є ініціатором стратегії. Він упевнений у тому, що саме ця криптовалюта є чудовим інвестиційним та резервним активом, завдяки якому буде можливість захистити власний капітал від ризиків інфляції, якому зазнають фіатні гроші.

Незважаючи на те, що наприкінці серпня підприємець залишив посаду генерального директора компанії через рекордні збитки, пов'язані з падінням ціни на Bitcoin, компанія MicroStrategy продовжує його стратегію. Він залишився у компанії та планує займатися її фінансовою стратегією. Що їх цього вийде, покаже лише час.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389