Контракти.ua

136  —  28.12.22
Пилососи: причини замінити старі на роботизовані
Пилососи: причини замінити старі на роботизовані

Багато сучасних господинь мріють про роботи-пилососи. Вважається, що вони економлять час та зусилля, підтримуючи в домі чистоту. Звісно, коштують вони більше, ніж звичайні. Але й можливості ширші. Розповідаємо про основні причини, чому варто замінити пилосос старого зразка на роботизований.

Економія часу та сил

Роботи видаляють бруд із підлогових покриттів самостійно. Користувачеві необхідно лише запрограмувати мапу будинку, де потрібно провести прибирання, та час, коли це варто зробити. Такі роботизовані пилососи не потрібно переносити з кімнати в кімнату вручну. Вони самі розташовуються там, де для них відведене місце.

Функціональність: можливості техніки

Такі пристрої мають набагато ширший функціонал, аніж звичайні моделі. Тут є всі доступні опції. Роботи-пилососи вміють:

- проводити сухе та вологе прибирання — ідеальна чистота забезпечена;

- мити підлогу — забудьте про швабру та ганчірку;

- чистити килими — жодних шерсті та волосся у ворсі покриття, що особливо актуально, якщо в будинку є вихованець, який линяє;

- мити вікна – функція передбачена в топових моделях.

Техніка здатна замінити кілька приладів для прибирання. Це економія простору в будинку. А ще такий пристрій є актуальним для невеликих квартир, де комора не передбачена.

Переїзд: у яких випадках потрібен робот-пилосос

Прибирання маленької площі забирає менше часу, ніж наведення ладу у великому будинку. Якщо плануєте переїзд до габаритної квартири, варто подумати про розумні пилососи та придбати потрібний у магазині, якому довіряєте. Широкий вибір такої техніки, а також інших побутових помічників для дому ви знайдете на Eldorado.ua. На сайті представлені товари найвідоміших виробників.

Для вдалого вибору достатньо ознайомитися із технічними характеристиками обладнання. Важливу роль відіграють автономність, потужність, об'єм пилозбірника. Порівняйте кілька варіантів, щоб підібрати найбільш зручний. Пам'ятайте, що ціни залежать від параметрів та функціоналу.

Штучний інтелект: особливості розумної техніки

Якщо у вас є робот-помічник, ви можете віддалено переглядати приміщення, де він працює та оцінювати ступінь забруднення. Бо розумні пилососи обладнані невеликою камерою, яка дає змогу в потрібний час вмикати техніку для роботи. Особливості управління:

Віддалене. Завантажте спеціальний додаток і використовуйте пристрій, перебуваючи далеко від дому.

За допомогою пульта. Дистанційне керування можливе лише у квартирі. Також пульт можна завантажити на смартфон.

Розумна техніка вибудовує мапу будинку, вносячи перепони, які вона може подолати. Якщо у квартирі є кімнати, куди роботу варто заборонити доступ, достатньо встановити віртуальну перешкоду. Також потрібно враховувати, що сходи — бар’єр, який пристрій подолати не може. У двоповерхові будинки та квартири краще купити 2 пилососи, щоб постійно не переносити робота.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389