Контракти.ua

190  —  23.12.22
Пет пластик листовий та його застосування в громадському харчуванні
Пет пластик листовий та його застосування в громадському харчуванні

В побуті людини вже дуже давно використовуються полімерні матеріали, а іноді просто незамінні. За своїм зовнішнім виглядом ПЕТ листовий пластик різноманітний: може бути як глянцевим, так і матовим, прозорим або з відтінком. Незважаючи на те, що це досить твердий матеріал, він гнучкий та еластичний.

З погляду вигоди та економії, листовий пластик – ідеальний варіант. Його товщина становить 1-3 мм, що дозволяє виготовляти з нього різноманітні вироби. З переваг виділяють той фактор, що з нього можна отримати будь-які форми при бажанні, цей матеріал відрізняється високою міцністю і представлений в багатьох кольорах.

Переваги та виробництво

Листовий пластик має масу позитивних характеристик, серед яких:

  • у порівнянні з аналогами відрізняється підвищеною міцністю до різноманітних ударів;
  • опір — гідний, тому про розриви не може йтися, незважаючи на порівняно невелику вагу;
  • не боїться перепадів температур, морозів, вологості;
  • чудово контактує із лугами.

 

ПЕТ лист може бути виготовлений в найрізноманітнішій палітрі кольорів, а це вже широкий «кругозір» для дизайнерів, які можуть не обмежувати себе у фантазії для створення самих незвичайних виробів. Переживати про те, що матеріал порветься чи трісне у процесі, не варто.

Полімеризаційний метод - у такий спосіб створюється листовий пластик. У процесі переробки часто застосовують пластифікатор, у зв'язку з чим існує кілька різновидів матеріалу. Застосовується він у найрізноманітніших сферах, але найчастіше — у харчовій промисловості. З нього виготовляються різні контейнери, упаковки для продуктів, одноразовий посуд тощо. Вироби виходять досить міцними і будуть тривалий час.

Пластик - це однорідний і жорсткий за своєю структурою матеріал білого кольору або прозорий, але в процесі виготовлення додають різні барвники, щоб надати йому потрібного кольору для втілення необхідних завдань.

Пластик для харчових продуктів — наскільки важливим є маркування?

Листовий пластик використовується для виготовлення різних упаковок для харчових продуктів, і маркування тут відіграє важливу роль, адже деякі види пластику здатні негативно впливати на здоров'я людини. При придбанні виробів слід звертати увагу на позначення: на щастя, багато виробників ставляться відповідально до цього питання. Але якщо маркування відсутнє, купувати такий пластик не варто, він не підходить у будь-якому випадку для зберігання їжі.

ПЕТ листи зазвичай використовують для напоїв, йогуртів, упаковки продуктів харчування. Деякі заклади навіть пропонують гарячі напої у пластикових склянках, але це грубе порушення, адже разом з кавою чи чаєм людина ризикує споживати токсичні речовини, що виділяються в процесі. Порушення маркування можуть призвести до різних захворювань, якщо вживати гарячі продукти з неякісного матеріалу.

Небезпечним для людини може бути використання пластику з терміном придатності, що минув, особливо якщо йдеться про зберігання в ньому продуктів тривалий час, адже полімери «старіють» і розпадаються. Але якщо матеріал використовувати відповідно до правил і за призначенням, то всіх цих ризиків можна уникнути.

Компанія Оптипак пропонує лише високоякісні матеріали за доступною ціною. У нас ви можете придбати листовий пластик як оптом, так і в роздріб. Для замовлення просто зателефонуйте за вказаним на сайті або залиште заявку онлайн.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389