Контракти.ua

168  —  19.12.22
Фотошпалери на замовлення в інтер'єрі
Фотошпалери на замовлення в інтер'єрі

Друк на шпалерах - сучасне рішення, яке дозволить до невпізнання змінити кожен інтер'єр. Саме стіни справляють перше враження на людину, коли вона входить до кімнати, тому важливо приділити особливу увагу їхньому оформленню. Фотошпалери Art-oboi мають особливий попит за рахунок простоти нанесення, довговічності та творчого потенціалу. Клеїти їх можна на стіни, стелі та навіть окремі предмети меблів.

Є чимало причин, чому варто купити фотополотна, особливо ті, що були зроблені на замовлення:

- картинки виходять якісні та деталізовані. Правильно підібраний принт покращить ваш настрій і перенесе у будь-який куточок світу;

- реалізація друку обмежується лише ідеєю. На полотні можна створити атмосферу природи, вирушити на вершину гори, поринути у світ підводного царства;

- доступні ціни дозволяють експериментувати. Нанесення шпалер не займає багато часу, а за бажання їх можна переклеювати, щоб оновити інтер'єр.

Щоб надрукувати шпалери з нуля, можна свої знімки або якісні стокові зображення, знайдені в інтернеті. Такі шпалери допоможуть наголосити на індивідуальності кожної кімнати.

Причини замовити якісні фотошпалери, зроблені на замовлення

Фотошпалери – один з різновидів широкоформатного друку. Для їх виготовлення використовуються унікальні технології та сучасне обладнання, тому шпалери виходять стійкими, довговічними, яскравими та оригінальними. До основних плюсів друку шпалер на замовлення відносяться:

- можливість отримати індивідуальний продукт, а не типові рішення із інтернет-каталогів;

- широкий вибір фактур та матеріалів, що впливають на експлуатаційні параметри шпалер;

- яскравість та насиченість принтів, які не вигорають під ультрафіолетом;

- стійкість фотошпалер до вологи та вологих прибирань;

- можливість поділу великої картинки на фрагменти чи навпаки - створення колажів із різних елементів.

Дизайнери за допомогою фотошпалер грають зі стилем приміщення, підкреслюють певні елементи інтер'єру. Багато зображень позитивно впливають на психіку мешканців. Тому в спальні розміщують полотна з природою у зелених та синіх відтінках.

Друк на шпалерах – це естетичне, недороге та практичне рішення оформлення стін на довгі роки. Як і зі стандартними шпалерами, замовник має можливість вибрати основу і текстуру, які зроблять ідеальне настінне покриття. Замовити фотошпалери на вигідних умовах можна у компанії Арт-Шпалери. Термін друку складає 1-2 дні, доставка забезпечена по всій Україні.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389