Контракти.ua

164  —  19.12.22
Ботфорти, черевики чи уггі: яке взуття вибрати взимку?
Ботфорти, черевики чи уггі: яке взуття вибрати взимку?

Модельний ряд жіночого взуття настільки широкий, що одразу всі моделі неможливо охопити. Челсі, ботфорти, уггі, зимові кросівки — це далеко не весь перелік можливих варіантів для зими. Розглянемо найбільш популярні моделі, які можуть опинитися у вашому гардеробі. Ви можете купити взуття на Intertop.ua, вибираючи серед кращих пропозицій світових та українських брендів.

Ботфорти для жінок: про стиль та екстравагантність

З французької ботфорти перекладаються як «сильні чоботи». До початку минулого століття вони існували лише в межах чоловічого гардероба. Сьогодні ці чоботи можна розділити на дві категорії:

  • труби — зроблені з щільного матеріалу, що тримає форму; від гомілки та до самого верху мають одну ширину, через що не прилягають до ноги;
  • панчохи — виглядають протилежно, створені з м’яких матеріалів, що повністю обтягують ноги на кшталт класичних панчіх.

За довжиною ботфорти бувають до коліна та вище нього. Частіше використовують натуральні матеріали. Підошва та платформа можуть бути максимально різними.

Грубі черевики: мода на межі романтики й контрастів

Грубі візуально черевики з підошвою різної товщини та обов'язковою шнурівкою популярні вже кілька сезонів. Сьогодні стиль мілітарі набирає обертів, тож дівчата можуть собі дозволити взуття з таким антуражем. Особливості черевик:

  • можна носити зі штанами та романтичними сукнями;
  • підходять для багатошарових аутфітів;
  • ідеально сідають на ногу та мають можливість регулювання.

Черевики зі шнурівкою — це зручний варіант. А завдяки роботі дизайнерів вони стають стильним елементом гардероба. Такі черевики доповнять будь який образ та зроблять його особливим.

Жіночі уггі: стильно та мило

Класичні австралійські уггі підкорили світ та мають попит у всіх частинах планети. За довжиною їх поділяють на довгі, короткі та середні. Можуть бути однотонними або відрізнятися декоруванням: ланцюжки, комбінація кольорів тощо.

Уггі належать до найтепліших моделей, які тільки існують у зимовий час. Плоска підошва не навантажує ноги під час довгих прогулянок. Але враховуйте, що їм потрібна суха й морозна погода. Інакше м’який матеріал забруднюється та може промокнути. В уггах можна відчувати себе по справжньому комфортно в морозну зимову погоду.

Обрати стильні черевики можна на сайті інтернет-магазину Інтертоп.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389