Контракти.ua

512  —  28.11.22
Світові бренди призупинили рекламу у Twitter через рішення Маска, - FT
Світові бренди призупинили рекламу у Twitter через рішення Маска, - FT

Майже всі великі світові бренди тимчасово відмовилися від розміщення реклами у Twitter через хаотичний підхід мільярдера Ілона Маска до управління купленою ним компанією.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Financial Times

 

Компанії поскаржилися на "виборчий підхід Маска у контролі за контентом" та рішення про звільнення рекламників.

Як повідомили у галузі, після масових звільнень у Twitter в агентств не залишилося контактів із компанією Маска і вони майже не отримують від неї повідомлення. Інші поскаржилися, що рекламні системи погано працюють

За словами одного із представників галузі, Маск спробував зателефонувати керівникам деяких брендів, щоб відчитати їх. В результаті інші вирішили скоротити свої витрати до мінімуму, щоб уникнути погіршення відносин з Маском.

За інформацією Media Matters, 50 зі 100 найбільших рекламодавців призупинили або оголосили про свій намір призупинити витрати з того часу, як соцмережа очолив Маск. Уточнюється, що на ці 50 рекламодавців припадало 317 млн доларів із 5 млрд доларів доходу Twitter у 2021 році.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що новий власник Twitter Ілон Макс висунув співробітникам соцмережі нові жорсткі вимоги. Він наказав працювати старанніше чи звільнятися.

Статьи по теме
Росія збирає
Росія збирає "тіньовий флот" зі старих танкерів, щоб обійти нафтові санкції, - FT

Росія створює "тіньовий флот" для доставки своєї нафти в обхід санкцій. Ймовірно, Росія закупила вже понад сотню застарілих танкерів для транспортування нафти в Індію, Китай та Туреччину.
04.12.22 — 567

Київ вимагає від найбільших світових банків розірвати зв'язки з нафтовим бізнесом Росії, - FT
Київ вимагає від найбільших світових банків розірвати зв'язки з нафтовим бізнесом Росії, - FT

Київ вимагає від найбільших світових банків припинити співпрацю з Росією в нафтовій сфері. На цьому тижні такі листи отримали керівники щонайменше чотирьох банків: JPMorgan, HSBC, Citigroup і Crédit Agricole.
17.07.22 — 484