Контракти.ua

186  —  24.11.22
Чому керамічні обігрівачі - найкращий варіант для опалення дому для цієї зими
Чому керамічні обігрівачі - найкращий варіант для опалення дому для цієї зими

Чому керамічні обігрівачі - найкращий варіант для опалення дому для цієї зими.

Наразі питання енергетичної та опалювальної автономності стоїть особливо гостро. Про те, що світло або централізована подача тепла в наші домівки буде подаватися в штатному режимі, доводиться лише сподіватися, оскільки російські загарбники поставили мету знищити критичну інфраструктуру нашої країни. Тому нам потрібно готуватися до найгіршого розвитку подій та постаратися забезпечити себе всім необхідним на випадок непередбачуваних ситуацій.

Один із варіантів залишитися з теплом у разі пошкодження системи теплопостачання полягає в покупці та встановленні обігрівачів у своїх оселях. Придбати можна керамічний чи масляний пристрій, конвектор або тепловентилятор. З усіх варіантів найкращим на даний час вважається перший варіант.

Чим керамічний обігрівач кращий у порівнянні з аналогами

Його головна перевага полягає в низькому рівні споживаної електроенергії. Оскільки енергетична система України в результаті постійних атак ворога не може забезпечити достатньою кількістю струму всіх споживачів, то її потрібно розвантажувати. Але й без опалення залишатися також не варіант. Тому необхідно вибирати обігрівачі, котрі споживають найменше електрики. Саме такими і є керамічні панелі.

Приблизна продуктивність пристроїв цього типу виглядає так:

  • керамічний обігрівач потужністю 300-500 Вт здатний обігріти кімнату площею до 10 кв. м;
  • 500-750 Вт підходить для приміщень до 15 кв. м;
  • 700-1000 Вт — до 20 кв. м;
  • 1000-1500 Вт — до 25-35 кв. м.

 

В характеристиках до кожного обігрівача ви зможете знайти необхідну інформацію щодо потужності та площі приміщення, для якої його рекомендовано використовувати.

Питання потужності є важливим і тоді, коли доводиться переходити на альтернативні джерела живлення електросистеми — наприклад, на побутовий паливний генератор. В цьому випадку також важливо, щоб керамічні панелі споживали якомога менше струму, щоб уникнути перевантажень.

Також до переваг пристроїв цього типу відноситься:

  • компактність;
  • можливість повісити його на стіні;
  • красивий дизайн у всіх моделей.

Як вибрати обігрівач

Характеристик, за якими відрізняється техніка, не так багато, а саме:

  • потужність та рекомендована площа приміщення для обігріву;
  • габарити — залежать від попередньої характеристики;
  • тип управління — буває електронним та механічним;
  • терморегулятор, що дозволяє виставляти потрібну температуру — є не у всіх моделей;
  • таймер — більшість обігрівачів ним не оснащені;
  • дисплей — присутній на пристроях з електронним управлінням;
  • колір — в продаж є білі, чорні, бежеві, сірі, коричневі моделі та ін.

 

Також зверніть увагу на тип керамічного обігрівача. Вони оснащуються одним нагрівальним елементом або двома. Перші мають лише інфрачервоний ТЕН, який передає температуру на теплообмінник, а той своєю чергою віддає тепло в навколишній простір. Другі мають додатковий ТЕН. Вони більш ефективні, оскільки крім інфрачервоного обігріву також працюють за принципом природної конвекції.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389