Контракти.ua

526  —  22.11.22
Інтим-шоп TALLA - насолода з перших хвилин
Інтим-шоп TALLA - насолода з перших хвилин

Як стало відомо з останніх досліджень, жінки можуть отримувати кілька оргазмів поспіль. Для цього потрібні спеціальні техніки, які можуть бути реалізовані навіть за допомогою секс-іграшок.

Як стало відомо з останніх досліджень, жінки можуть отримувати кілька оргазмів поспіль. Для цього потрібні спеціальні техніки, які можуть бути реалізовані навіть за допомогою секс-іграшок. Світ інтимних гаджетів стає все досконалішим, а ми намагаємося відповідати йому. Представляємо вам найсучасніший секс-шоп TALLA — задоволення, яке починається вже з покупки.

Чим TALLA відрізняється від інших інтим-шопів?

Створюючи сайт, ми вирішили, що маємо стати кращими в цій сфері. Насамперед ми приділили увагу функціоналу сайту. «Він має стати найсучаснішим, зручнішим та кориснішим» — вирішили ми.

Велика кількість категорій полегшує пошук саме того, що вам потрібно. Навігація сайтом зручна і не викликає проблем навіть у малодосвідчених користувачів. Але найцікавіше - це кабінет покупця. Поряд із вже добре відомими можливостями та фішками, ми розробили систему заохочень. Інакше кажучи, створили ігрофікований кабінет.

Реєструючи свій кабінет на сайті, ви отримуєте початковий ранг — новачок. Щоб підвищити його, ви повинні бути активним користувачем: купувати, залишати відгуки про куплений товар, виконувати спеціальні завдання. Це вигідно для вас, оскільки зростатиме не тільки ранг і статус, а й ваші знижки, а за певну кількість балів ви отримаєте спеціальний приз від нашого секс-шопу, який ми надішлемо вам разом із наступним замовленням.

Ми перетворили весь процес на захоплюючу гру, яка вигідна обом сторонам. Купуйте, отримуйте задоволення, діліться враженнями та повертайтеся за подарунками.

Переваги секс-шопу TALLA

Асортимент, зручний пошук, швидке замовлення, консультація — це лише частина факторів, які змушують наших покупців повертатися знову і знову. Зупинимося на них докладніше, щоб ви вже сьогодні зробили ваше перше замовлення:

  • Асортимент. Великий асортимент товарів — не найголовніше. Важливо, щоб він відповідав очікуванням та потребам покупців. Для цього ми використовуємо різні рейтинги, відгуки клієнтів та статистику продажу. Закупівля здійснюється на підставі цих даних, асортимент оновлюється практично щодня.
  • Вартість секс-іграшок. Дуже важливий чинник. Ми завжди шукаємо способи зменшити ціну наших товарів і нам це вдається. Наприклад, ми оптимізували процес оформлення замовлень, що дозволило скоротити штат і цим знизити вартість. Всі поставки в наш інтим-шоп ведуться прямими дистриб'юторами інтимних товарів, тому ціни в магазині справді нижчі, ніж у конкурентів.
  • Анонімність. Дуже важливий чинник для цієї категорії товарів. Щоб зберегти її, ми використовуємо непрозору упаковку. У графі «вміст» ми вкажемо «сувенір» або «косметика», тому про справжнє його призначення знатимете тільки ви.
  • Консультація фахівців. У нашому секс-шопі працюють дипломовані у сфері сексології фахівці, тому ви можете отримати відповіді на будь-які питання, які можуть допомогти вам зробити покупку.
  • Сертифікований товар. Тільки в цьому випадку можна гарантувати, що секс-іграшка буде джерелом насолоди, а не проблем. Сертифікат підтверджує, що інтимний товар виготовлений відповідно до міжнародних стандартів. Всі товари в нашому інтим-шопі мають сертифікати якості.
  • Безкоштовна доставка. Ми оплатимо доставку вашого замовлення, якщо сума, на яку вона зроблена, дорівнює або більше 1500 грн.
  • Термін доставки. Всі товари, які ви бачите у нашому секс-шопі, є на складі, тому найчастіше вони вирушають у день замовлення.

Інтимні іграшки стали одним із найефективніших засобів у боротьбі за ідеальні стосунки між чоловіком та жінкою, а часом навіть із зрадами. У цьому є і наша заслуга.

Статьи по теме
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну
Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.
02.09 — 399

Игристые из разных стран мира — названия и характеристики
Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.
29.04 — 385

Як урізноманітнити меню при ГВ?
Як урізноманітнити меню при ГВ?

Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.
06.03 — 344