Контракти.ua

2425  —  19.11.22
У Росії вчителька влаштувала істерику та покарала учня через прапор США на одязі
У Росії вчителька влаштувала істерику та покарала учня через прапор США на одязі

Батько хлопця заявив, що купив синові цей одяг ще до початку війни.

У місті Костомукша, що в Росії, вчителька наказала школяреві повернутися спиною до дошки, бо в нього на одязі був прапор США. Педагогиня заявила, що не може проводити уроку через "ворожі" символи. Пише ТСН. 

Про це пише російський телеграм-канал Baza.

Школяр прийшов до ліцею у червоній кофті, на якій був прапор США. На це вчителька біології влаштувала істерику та змусила дитину весь урок сидіти спиною до дошки. Педагогиня заявила, що не може проводити урок через "ворожі" символи.

Батько хлопця заявив, що одяг синові купили ще до початку повномасштабної війни Росії проти України, коли у країні-терористці прапор США не був ворожим.

Війна Росії проти України

Росія 24 лютого напала на Україну. Окупанти планували захопити всю територію нашої держави та встановити у Києві маріонетковий режим. За даними очільника ГУР МО Кирила Буданова, фейковим "президентом" України повинен був стати державний зрадник Янукович.

Від початку повномасштабної війни на російському телебаченні влаштовують антиукраїнські та антизахідні істерики. Пропагандисти придумують фейки про "біологічну зброю", "бойових комарів" та іншу дурню, щоб виправдати агресію. Це активно підтримує диктатор Путін, заявляючи, що РФ протистоятиме цінностям цивілізованого світу.