Контракти.ua

699  —  15.11.22
Росія заборонила в'їзд на свою територію комікові Джиму Керрі та онукові Степана Бандери
Росія заборонила в'їзд на свою територію комікові Джиму Керрі та онукові Степана Бандери

В Росії онука Степана Бандери назвали "активістом пробандерівських організацій".

У Міністерстві закордонних справ РФ коміка Джима Керрі та онука Степана Бандери внесли до списку 100 громадян Канади, яким заборонено в'їзд на свою територію. Пише ТСН. 

Про це йдеться у повідомленні МЗР РФ, передають пропагандистські ЗМІ.

Також у "чорному списку" РФ опинилися високопосадовці, бізнесмени, активісти численних "пробандерівських організацій, медіа- та фінансових структур".

"У відповідь на практику запровадження режимом прем'єр-міністра Дж.Трюдо санкцій проти керівництва Росії, політиків і парламентаріїв, представників ділових кіл, експертів і журналістів, діячів культури, а також усіх, кого канадська русофобська влада вважає неугодними, на основі взаємності закривається в'їзд для 100 громадян Канади", - йдеться в заяві.

Дипломатичне відомство РФ скаржиться, що особи, проти яких вони запроваджують обмеження, "безпосередньо залучені до формування агресивного антиросійського курсу".

Росія лякає своїх громадян Бандерою

Степан Бандера для росіян безсмертний. Його досі нереально бояться в Росії. І там досі з ним воюють - усі останні 63 роки.

Після вторгнення очільник Чечні Рамзан Кадиров заявив, що головним ворогом російського народу є Бандера, та запевнив, що кадирівці "зовсім скоро розправляться з ним, а пізніше – з усією іншою нацистською діяльністю". Окрім того, він пообіцяв заплатити тим, хто знайде голову Бандери.