Контракти.ua

1704  —  26.10.22
Ексдепутат Держдуми: Путін найближчим часом втратить Херсон
Ексдепутат Держдуми: Путін найближчим часом втратить Херсон

Путін втратить Херсон найближчим часом. Проте він все одно продовжить ядерний шантаж та знищення енергетичної системи України.

Фюрер Путін найближчим часом втратить Херсон. Та однаково продовжить обстрілювати в Україні енергетичні об’єкти та шантажувати світ ядерною кнопкою. Пише ТСН. 

Про це в інтерв'ю “Радіо НВ” повідомив російський опозиціонер та колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов.

За його словами, втрата російськими окупантами Херсона - це очевидна подія. Це розуміє навіть новий командувач військ РФ в Україні Суровікін. Його ж призначили для того, щоб відвести критику після втрати Херсона від міністра оборони Сергія Шойгу.

“Зараз є професійний генерал, але він новий для суспільства, ще не встиг нічого зробити, він тільки призначений. Тому здача Херсона — це боляче, але є також певна гра по піару. Усі розуміють, що на війні все погано. Вони продовжуватимуть те, що почали робити зараз: нищити українську енергетичну інфраструктуру та намагатимуться створити тиск з боку пересічних громадян України на власну владу, щоб Володимир Зеленський почав розмовляти з Путіним і прагнув перемир'я. І також вони продовжуватимуть шантаж Заходу щодо ядерної зброї з тією ж метою: щоб Захід чинив тиск на Зеленського для початку переговорів. Я вважаю, що це основна надія”, - розповів Пономарьов.

Нагадаємо, що на Луганщині росіяни мобілізують усіх чоловіків, а на Запоріжжі окупанти просять їжу та помитися.