Контракти.ua

326  —  25.10.22
Які властивості повинен мати складний ніж
Які властивості повинен мати складний ніж

Рекомендовані характеристики для складного ножа.

Складні ножі бувають різних типів за своєю конструкцією, ціновою категорією та призначенням. У більшості випадків складний ніж виконує допоміжну функцію, і може застосовуватися в найрізноманітніших ситуаціях. Для того щоб купити складний ніж правильно, слід знати характеристики ножа, якими він повинен володіти, і які будуть корисні в транспортуванні та використанні ножа.

Якщо мова йде про складний ніж, основними критеріями якості є сукупність факторів, такі як сталь, ножовий замок, і матеріали з яких зібраний ніж. Розглянемо докладніше кожен із цих факторів.

Сталь - для складного ножа, що більш преміальна і дорога сталь тим краще. Але, як правило, такі ножі коштують дорого і пошкодити такий ніж у роботі буде шкода. Основна частина ножів, які в більшості випадків застосовуються для виконання господарсько-побутових робіт, належать до ножів середнього цінового сегмента. Сталь на таких ножах зазвичай здатна ефективно різати, досить довго не тупиться і не іржавіти коли перебувати у вологих умовах. В якості прикладу можна навести  таке маркування сталі: 9Cr18MoV це Китайська сталь яка використовується в ножах середнього рівня і поєднує в собі такі якості як ціна та якість.

Фіксатор леза або ножовий замок - щоб руки власника ножа завжди залишалися в безпеці, ніж повинен мати надійний ножовий замок, також бажано щоб ніж можна було відкрити і закрити однією рукою.

Габарити ножа - ніж має бути легким та зручним для використання. Матеріали з яких зібраний ніж мають бути міцними та сучасними. Вага ножа дуже важлива, якщо ніж передбачається носити на одязі, а міцність матеріалів і водночас легкість, важливі при інтенсивному та жорсткому використанні ножа.

Де купити складаний ніж та від якого бренду

Існує велика різноманітність складних ножів та брендів, які їх виробляють. Щоб ніж відповідав усім вищевказаним рекомендаціям, можна звернути свою увагу на Український ножовий бренд Arms Area. Купити ніж: https://armsarea.com/ на офіційному сайті компанії можна за цим посиланням. Ножі від цього бренду успішно зарекомендували себе як на ринку України, так і в Європі та США.

Поєднання ціни та якості роблять ножі від Arms Area одними з найпопулярнішими в Україні. Гарантія від виробника та сервісне обслуговування гарантують довгу службу ножа.

До того ж купуючи ножі від цього бренду ви підтримуєте Українського виробника. Купівля безпосередньо від виробника забезпечує найнижчу ціну без посередників та дилерських націнок.