Контракти.ua

155  —  20.10.22
Малюйте красиві картини, навіть якщо у вас немає досвіду живопису
Малюйте красиві картини, навіть якщо у вас немає досвіду живопису

Чудові картини без досвіду у живописі.

Погодьтеся, адже дуже хочеться іноді взяти в руки пензлик, відкрити коробочки з фарбами і, зручно розташувавшись у кріслі, на дивані або на підвіконні з полотном, малювати, малювати, малювати. Доки не вийде шедевр. Якщо у вас виникали такі думки та бажання, ми підкажемо вам, як їх можна здійснити, не відвідуючи школу малювання. Все дуже просто. Достатньо купити картини за номерами. І ви можете створити малюнок, навіть якщо у вас немає досвіду. 

Чому картини за номерами можна малювати, навіть не маючи досвіду у живописі

Картини за номерами, або як їх ще називають – картини за цифрами, були вигадані саме для тих, хто хоче малювати, але не вміє. Всі картини за номерами, незалежно від сюжету або композиції, є полотном, поділеним на відповідні пронумеровані області, які можуть бути різних форм і розмірів.

Також до цього полотна виробник обов'язково додає набір фарб. Це може бути і гуаш, і акварель, і будь-який вид фарб. Але головне полягає в тому, що кожна фарба також матиме певний номер. Щоб намалювати розмальовку за номерами, вам потрібно зафарбувати області полотна фарбами, які мають аналогічний номер.

На перший погляд здається, що це легко і просто, що це зовсім нецікаво та не цікаво. Але це не так. Картини за номерами сьогодні мають чималий попит, який з року в рік зростає, що говорить про їхню актуальність. Ви можете купити самі хоча б одну картину за номерами, спробувати її намалювати і переконатися, що це дуже цікаво.

Номери, присутні на різних областях картини та фарби, лише полегшать вам завдання, але не зроблять його дуже простим. І з великою ймовірністю можна стверджувати, що, купивши і намалювавши одну картину за номерами, ви захочете малювати ще й ще.

Якісні картини від відомого українського виробника

Щоб живопис за номерами не розчарував, краще купити продукт відомого виробника. Як такий приклад можна назвати компанію «Орігамі», яка в Україні працює не перший рік і пропонує для малювання картини із зображенням:

- краєвидів;
тварин;
натюрмортів.

Детально із асортиментом можна ознайомитись за посиланням: https://kartiny-origami.in.ua/

Загалом можна нарахувати зо два десятки різних тематик. І в кожній з них ви знайдете пропозиції виробника «Орігамі» різного рівня складності, з різною кількістю фарб, що, поза всяким сумнівом, дозволить обрати та придбати ту картину за номерами, яка буде відповідати вашим бажанням.

Також, Ви можете замовити картину разом з декоративною багетною рамкою, яку ви підберете разом з менеджером. Малювати картини по номерам дуже цікаво та корисно.