Контракти.ua

653  —  21.10.22
Які спортсмени заключили контракт з Паріматч: амбасадори Парі Матч
Які спортсмени заключили контракт з Паріматч: амбасадори Парі Матч

На сьогоднішній день букмекерська контора Паріматч заслужено посідає лідируючі позиції не лише на українському ринку ставок, а й на ринку багатьох країн Східної Європи.

Певною мірою це обумовлено широкою лінією ставок, швидкими виплатами, а також бездоганною репутацією компанії. Крім того, букмекер тривалий час активно співпрацює з багатьма спортивними колективами та іменитими спортсменами. Така політика компанії націлена не лише на підтримку та популяризацію спорту, а й на формування власного унікального бренду, що має всесвітню популярність.

Історія розвитку БК Паріматч

Букмекерська контора «Паріматч» працює з 1994 року. Контора родом з Києва та за майже 30-річну історію розвитку стала одним із найсильніших операторів ставок на спорт у країнах СНД. Компанія вже переросла статус регіональної контори. У холдинг входить кілька букмекерів, які працюють у різних країнах під єдиним брендом Parimatch. Штаб-квартира холдингу Parimatch Tech знаходиться на Кіпрі.

Ще недавно, до моменту початку повномасштабної війни Росії проти України, букмекерська контора Паріматч була лідером російського ринку ставок на спорт. З початком активних бойових дій Росії проти України, менеджмент компанії зайняв чітку проукраїнську патріотичну позицію, що призвело до відходу компанії з РФ та Білорусі. Також букмекер надає серйозну фінансову допомогу українській армії та біженцям з регіонів України, де йдуть бойові дії.

Співпраця БК Париматч зі спортсменами та спортивними командами

Букмекерський холдинг «Паріматч» активно розвивається на європейській арені та в Україні. В активі букмекера є спонсорські контракти із великими українськими федераціями. Контора була спонсором УПЛ та суперліги з баскетболу. Спонсорські контракти пов'язують «Паріматч» з такими українськими футбольними командами як «Карпати», «Шахтар», «Ворскла», «Десна», «Олімпік» та «Металіст 1925».

В активі української компанії є й міжнародні спонсорські угоди. З сезону 2016/2017 до сезону 2018/2019 «Паріматч» був спонсором футбольного клубу з Кіпру Апоел. У 2020 році букмекер почав активно просувати свої позиції на європейській арені та підписав спонсорські контракти з трьома топ клубами. Два представляють англійський чемпіонат. Букмекерська контора «Паріматч» має партнерські відносини з «Евертоном» та «Лестером». В Італії «Паріматч» зумів підписати контракт із найуспішнішим клубом країни останніх 10 років. Букмекер має партнерські відносини з «Ювентусом».

Не лише футбольні клуби обирають українську букмекерську контору як спонсора. Букмекер має партнерські відносини з двома легендарними спортсменами. У 2019 році амбасадором бренду став представник ММА Конор МакГрегор і легенда боксу американець Майк Тайсон. Також організація виступає спонсором проведення різних турнірів, у тому числі у кіберспорті.

Також офіційним представником БК Parimatch є всесвітньо відомий український силач Олексій Новіков. Амбасадор Parimatch має титул найсильнішої людини планети. Цей статус Олексій набув за підсумками турніру The World's Strongest Man, який пройшов у США у 2020 році.

На рахунку українського богатиря також є й інші здобутки. Наприклад, Олексія чотири рази поспіль визнано найсильнішою людиною України (2016 – 2019 рр.), а у 2011 році він став переможцем шоу World's Ultimate Strongman у Бахрейні. Також варто відзначити сміливість і оригінальність маркетингової служби Parimatch. Співпраця букмекерів із стронгменами – нечасте явище. Подібне партнерство траплялося лише у польського богатиря Маріуша Пудзяновського із БК BETFAN.

Подальші плани букмекера

Український букмекер «Паріматч» активно просуває свої позиції на європейській арені. Контора прагне легально працювати не лише в Україні, а й у європейських країнах. У найближчих планах контори відкриття офісів у країнах Східної Європи. Вже контора має власні офіси в Молдові та Грузії. Найближчим часом компанія зможе скласти конкуренцію іменитим європейським конторам, у тому числі букмекерам із Німеччини.

БК Паріматч не єдиний букмекер, який розпочав свою роботу в Україні, але лише «Паріматч» вдалося вийти не лише на рівень впізнаваного бренду в країнах СНД, а й стати відомою конторою в європейських країнах.