Контракти.ua

159  —  20.10.22
Водонагрівачі преміального сегмента: чим дивують виробники
Водонагрівачі преміального сегмента: чим дивують виробники

При виборі водонагрівальної техніки не важко помітити суттєву різницю у ціні між пристроями преміального та бюджетного сегментів. По суті, будь-який бойлер виконує одну й ту саму функцію – забезпечує безперебійну подачу гарячої води. Тому обґрунтувати досить високу вартість для того, хто не розуміється на техніці, буває непросто. Однак вона цілком виправдана, адже преміальні пристрої отримують широкий функціонал, який робить їх експлуатацію максимально комфортною, а водонагрівачі – надійними та довговічними. У чому ж особливості преміальних бойлерів, розберемося далі.

Дизайн преміальних бойлерів

На цьому параметрі потрібно зробити особливий акцент, адже покупці, які готові заплатити за люксовий водонагрівач, дуже вимогливі. Для багатьох із них ідеальна техніка починається з дизайну. Виробники, які спеціалізуються на випуску таких водонагрівачів, забезпечують великий вибір пристроїв з гарним зовнішнім виглядом – це переважно лаконічні рішення з незвичайною формою (плоскі, кубічні), компактними розмірами при досить великій ємності, різноманітними та навіть дуже несподіваними кольорами (наприклад, золотий). Завдяки незвичайним дизайнерським ідеям можна купити бойлери з оригінальним зовнішнім виглядом, які добре вписуються у будь-який інтер`єр, доповнюючи його.

Функціональні відмінності водонагрівачів люксового сегмента

Ключовими відзнаками преміальних бойлерів за технічними параметрами вважаються:

- Розумне керування. Це цілий набір функцій. Наприклад, встановлення температури (забезпечує нагрів води точно за заданими параметрами без найменших відхилень), підключення до Wi-Fi та керування за допомогою смартфона.

Особливості ємностей. Вони відрізняються покращеною якістю завдяки спеціальній технології зварювання, типу емалі та способів її нанесення.

Вбудоване ПЗВ. Забезпечує надійний захист користувача. Фактично унеможливлює ураження електричним струмом завдяки відключенню техніки від мережі за найменших неполадок.

Значна енергоефективність. Досягається завдяки використанню спеціальних матеріалів для виготовлення баків, гарній ізоляції ємностей, системі запобігання змішуванню гарячої та холодної води, що надходить та ін.

Бойлери преміального сегмента справді бездоганні: у них поєднуються ексклюзивний дизайн з покращеним комфортом та підвищеною безпекою.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389