Контракти.ua

168  —  28.09.22
Переваги брикетів RUF
Переваги брикетів RUF

Брикети RUF виготовляють із дерева, що пройшло поетапну обробку. Представлене біопаливо ще називають євродровами. Це екологічно чистий матеріал, який може замінити звичайні дрова. Використання євродров суттєво знижує витрати під час обігріву об'єкта. Брикети коштують недорого, тому що сировиною для їхнього виробництва є відходи деревообробки. Використовується стружка та інші види деревинних матеріалів, які проходять спеціальну обробку.

Якісні паливні брикети виготовляють із листяних, хвойних порід дерева. Це універсальне паливо, яке підходить для топки печей, камінів, котлів. Його використовують для мангалів, барбекю. Це екологічний матеріал, який застосовується власниками заміських будинків, котеджів, дач, об'єктів господарювання для обігріву.

Переваги брикетів RUF

Пройшовши багатоетапну обробку, деревина отримує нові характеристики. Після дроблення, сушіння, пресування у матеріалі не залишається бактерій, грибка, комах. Сполучним компонентом, що зв’язує волокна, виступає лігнін. Це природний матеріал, що міститься у деревині. Він виділяється при пресуванні природної сировини.

Після обробки структура брикету стає щільною, що підвищує тепловіддачу. Волога погано проникає всередину щільного матеріалу, тому зберігати представлене біопаливо легко. Переваги брикетів RUF:

- теплотворна здатність біопалива вища, ніж у дров;

- невеликий розмір, форма у вигляді цеглини дозволяють зручно складувати брикети, перевозити їх;

- при горінні не утворюються іскри, немає потріскування, що відповідає вимогам пожежної безпеки;

- брикетоване паливо легко укладати в топку, навіть якщо воно невелике;

- матеріал поступово згорає, що підвищує період опалення на одній закладці;

- структура практично не вбирає вологу.

Знаючи теплотворну здатність брикетів, можна точно розрахувати необхідну кількість біопалива на опалювальний сезон.

Особливості

При використанні євродров помітно продовжується термін служби опалювального обладнання. Швидкість зношування котла знижується, тому що якісні брикети практично не виділяють сажі. Чистити димар доведеться рідше. Це також дозволяє заощаджувати на обслуговуванні котла, печі чи каміна.

Транспортування виявляється дешевшим (у 3-4 рази) завдяки зручній формі брикетів. Їх легко складувати на палети, перевозити у кузові вантажівки.

Брикети РУФ легко закладати в топку, вони правильно укладаються завдяки особливій формі. Тому євродрова зручні при використанні і коштують недорого. Їх використання дозволяє зменшити витрати на обігрів житлових, господарських приміщень.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389