Контракти.ua

519  —  18.09.22
Ми чітко розуміємо, що ми робимо: Зеленський розповів деталі, як проходить контрнаступ ЗСУ
Ми чітко розуміємо, що ми робимо: Зеленський розповів деталі, як проходить контрнаступ ЗСУ

Українські військові під час контрнаступу чітко виконують поставлені завдання, розроблені зазделегідь.

Глава держави Володимир Зеленський зазначив, що спецоперацію зі звільнення Харківщини українська армія виконала в ті терміни, як це було заплановано. Пише ТСН. 

Про це очільник України сказав в інтерв'ю Reuters, відео якого опублікував на своїй сторінці у телеграм-каналі.

"Ми чітко розуміємо, що ми робимо. Військові виконують задачі, які до цього були розроблені. Перша операція була виконана абсолютно в ті терміни, на які ми всі розраховували. Якісь деталі наступу я не готовий оприлюднювати. Ми готувалися і створили інформаційну тишу, яка дала нам перемогу і можливість правильно підготуватись і зробити неприємний сюрприз ворогу. Я вважаю, що ми повинні діяти за такою самою тактикою, а хвалитися будемо, напевно, як встановимо весь наш контроль впродовж усього кордону. Це остаточна мета", - наголосив український президент.

Як вважають американські дипломати, блискучому контрнаступу у Харківській області сприяло те, що російські війська були деморалізовані через погане керівництво в армії, неадекватні ланцюжки постачань та відсутність реальної підготовки до відсічі, з якою вони стикнулися в Україні з боку як військових, так і цивільних.