Контракти.ua

363  —  15.09.22
Норійні ковші: види та переваги
Норійні ковші: види та переваги

За допомогою чого переміщаються на висоту великі обсяги зерна? Для цього призначаються норії, в яких одними з основних елементів є ковші. Це ємності, що використовуються для завантаження сипких матеріалів та подальшого транспортування. Для них характерна стійкість до механічного впливу та довговічність.

Металеві ковші


Норійні ковші, виготовлені з металу, користуються великим попитом. Це вироби https://agrohelix.com.ua/ru/kovshi-noriyni/, представлені у двох варіантах:

- зварні ємності – норійні ковші, що відрізняються міцністю та надійністю. Зварні вироби ідеально підходять для переміщення великих фракцій. Хочемо зазначити, що при заклинюванні норійні ковші руйнуються. Таким чином запобігається виникнення надзвичайної ситуації. Мається на увазі поломка приводу чи обрив стрічки;

- цільнотягнуті ковші – вироби, що відрізняються легкістю та мають закруглені кути. Їхня ключова особливість у тому, що при транспортуванні сипучі матеріали менше прилипають до поверхні.

Полімерні ковші


Це вироби, що виготовляються із сучасного матеріалу. Полімерні норійні ковші https://agrohelix.com.ua/kovshi-noriyni/ продаються за доступною ціною. Це якісні вироби, що мають багато переваг:

- підвищений рівень безпеки, завдяки якому виключається ризик появи іскри. Коли кромка ковша стикається з трубою норії, нічого не відбувається;

- зниження витрат електричної енергії через зменшену масу ковшів. Також за рахунок такого показника збільшується період експлуатації ковшового елеватора, оскільки знижується навантаження;

- при переміщенні зерно практично не травмується. Це пов'язано з тим, що ковші виготовляються з еластичного матеріалу;

- стійкість до корозії, завдяки якій вироби використовуються за призначенням протягом тривалого періоду;

- мінімальне налипання вологих продуктів. Це позитивний момент, який сприяє ефективній роботі та збільшенню прибутку.

Переваги купівлі ковшів у «Agrohelix»


Вибір норійних ковшів на сайті відомого виробника – правильне рішення. Під ним мається на увазі гарантія високої якості, тривалий термін служби, стійкість до негативних зовнішніх факторів. Компанія продає вироби в широкому асортименті та за низькою вартістю. Можна замовити будь-яку кількість металевих або полімерних ковшів та отримати товари. Менеджери швидко обробляють заявки та забезпечують доставку по Україні.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389