Контракти.ua

536  —  14.09.22
Ворог укріплює передову і стягує резерви у Донецьку та Запорізьку області
Ворог укріплює передову і стягує резерви у Донецьку та Запорізьку області

У Донецькій та Запорізькій областях керівництвом зс рф здійснюється укріплення передньої лінії та стягування заздалегідь підготовлених резервів.

Про це повідомили в управлінні стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ.

"З метою не допустити прориву лінії оборони Силами оборони України в Донецькій та Запорізькій областях, керівництвом ЗС РФ здійснюється укріплення передньої лінії та стягування заздалегідь підготовлених резервів. Проте, станом на поточний день, у більшості підрозділів, які беруть участь у проведенні "СВО", фіксується брак особового складу (вакантних посад більше ніж 50%). Стан справ не кращий і в ракетних військах та артилерії. По всій лінії фронту артилеристи скаржаться на брак снарядів до пускових установок важкої вогнеметної системи "Солнцепек" - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у зв'язку з великими втратами під час проведення “СВО” на території України, зокрема серед офіцерського складу, у 2022 році було проведено дострокові випуски у вищих військових навчальних закладах. Після випуску молоді офіцери одразу ж були направлені в зону бойових дій.

"Все частіше військовослужбовці ЗС РФ скаржаться на те, що розпіарені підрозділи Рамзана Кадирова "Ахмат" (Грозний, Чечня) федеральної служби військ Національної гвардії РФ уникають прямого зіткнення зі Збройними силами України. Основна мета їх перебування на лінії бойових дій - це зняття відеороликів та висока зарплата", - додають в управлінні.

Статьи по теме
Погані новини для росіян: на Курщині починається нова операція ЗСУ
Погані новини для росіян: на Курщині починається нова операція ЗСУ

Керівник ЦПД РНБО зазначив, що через небажання Кремля закінчити війну, росіяни будуть гинути вже на своїй землі.
16.09 — 352

У Зеленського спростували інформацію
У Зеленського спростували інформацію "Bild" про План перемоги, який нібито передбачає заморозку війни

В Офісі президента спростували повідомлення німецької газети "Bild" про те, що президентський "План перемоги" нібито передбачає заморозку війни.
15.09 — 181

Коли Україна вступить до ЄС: Шмигаль заінтригував заявою
Коли Україна вступить до ЄС: Шмигаль заінтригував заявою

Голова уряду наголосив, що вступ до Євросоюзу має бути невід’ємною частиною справедливого миру.
13.09 — 272