Контракти.ua

498  —  26.08.22
Простирадло з підігрівом: переваги, застосування, різноманіття
Простирадло з підігрівом: переваги, застосування, різноманіття

Постільна білизна вже давно і міцно увійшла в побут як невід'ємний елемент спального місця. Але є і такі новомодні різновиди, які тільки набирають популярність. Один з них – простирадло з підігрівом, що об'єднало класику і сучасні технології. Чим воно цікаве та які моделі сьогодні існують?

Які плюси у електропростирадла

Стандартне електропростирадло зовні майже не відрізняється від звичайного, хіба що виглядає трохи товстішим. Усередині розташований гнучкий нагрівальний елемент, який проходить по всій поверхні (за винятком декількох сантиметрів з краю) і надійно ізольований. Даний девайс працює від мережі, прогріває ліжко знизу і потоки тепла поступово спрямовуються вгору. Завдяки особливій і добре продуманій конструкції, він має безліч переваг:

- гарантує зручність завдяки тонким і невідчутним вставкам,

- призначений для зігріву, дарує комфорт і затишок,

- сприяє повноцінному відпочинку,

- відмінно розслабляє і заспокоює,

- має терапевтичний ефект,

- актуальний як при застуді, так і при ревматизмі або остеохондрозі,

- абсолютно не сушить повітря у порівнянні з традиційними обігрівачами,

- споживає зовсім небагато електроенергії,

- має надійну вологозахисну основу,

- абсолютно безпечний при правильній експлуатації.

Де і як застосовується

До вагомих переваг електричного простирадла також відноситься максимальна універсальність. Воно незамінне і вдома, і на дачі, зимовими вечорами і в прохолодне міжсезоння. Крім того, його широко використовують в клініках і реабілітаційних центрах, а ще в косметологічних салонах при виконанні процедур. Спеціалізований текстиль підходить не тільки для звичного використання за призначенням, але і для багатьох інших цілей. Як мінімум, це відмінний ігровий майданчик для дитини на холодній підлозі. По-друге, з його допомогою легко підсушувати взуття після дощу або мокрого снігу. До того ж, компактну, легку і практичну грілку можна брати з собою на природу і облаштовувати намет ночами. Особливо цікавий спосіб застосування придумали садівники – в якості імпровізованої теплиці для вирощування розсади і теплолюбних культур.

Модельний ряд

Численні обігрівальні прилади бувають всіляких кольорів, стильових напрямків і запропоновані в самих різних варіаціях:

- односпальні і двоспальні,

- від бавовняних і байкових до плюшевих і вовняних,

- з діапазоном потужності в межах 40-140 Вт,

- недорогі з вуглецевим волокном в силіконовій оболонці і модернізовані інфрачервоні з карбоновою ниткою,

- з базовим функціоналом і розширеними настройками.

Найпростіші простирадла з підігрівом працюють в одному режимі, оснащені світловим індикатором, їх не можна прати. Новітні розробки підтримують швидке нагрівання, передбачають роздільне регулювання зон нагріву, придатні для ручного або машинного прання. У них є функція підсвічування, кілька рівнів для індивідуального підлаштовування і навіть антиалергенна опція, спрямована проти розмноження пилових кліщів. Різноманітність варіантів дозволяє кожному знайти саме той, який влаштує за зовнішнім виглядом і технічними параметрами.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389