Контракти.ua

211  —  12.08.22
Космецевтика: особливості складу та застосування
Космецевтика: особливості складу та застосування

У космецевтичних засобах багато відмінностей від стандартних косметичних позицій. Вони несуть як декоративну, так і лікувальну функцію відрізняються за складом та мають свої особливості застосування. Такі засоби знаходяться посередині між фармацевтикою та класичною декоративною косметикою. Перед початком використання важливо знати всі особливі характеристики цієї продукції.

Що може входити до переліку засобів?

Для кращого розуміння космецевтичної продукції слід мати уявлення про її склад. Серед компонентів треба виділити наступне:

- антисептичні та протизапальні препарати у вигляді саліцилової кислоти або інших різновидів;
- обов'язково включені зволожуючі компоненти у вигляді гіалуронової кислоти;
- рятують від небажаної пігментації і забезпечують пілінг фруктові кислоти;
- антиоксидантні властивості надає вітамін Е та токофероли;
- антивіковий ефект досягається завдяки збільшеному вмісту керамідів;
- заспокійливу та пом'якшувальну дію мають екстракти водоростей, ікри риби та іншіх морськіх компонентів;
- обов'язковий SPF-захист забезпечується завдяки рослинним екстрактам, оліям та есенціям.

Ці компоненти у складі можуть бути у збільшеному обсязі, що відносить товари ближче до фармацевтичної групи. В мережі аптек Луцька «Бажаємо Здоров'я» можна здійснити покупку товарів за привабливою ціною. Тут ви отримаєте широкий асортимент та багатий вибір позицій. Вони можуть розподілятися за віковою групою або способом впливу.

Важливі моменти прийому

Оскільки основа розроблялася фармацевтами із застосуванням наукового підходу, тому в ідеалі засоби варто підбирати з косметологом. Він допоможе максимально точно визначити тип шкіри, виявити всі ключові проблеми та знайти склад, який підійде найкраще.

Враховуючи всі особливості компонентів, фахівець призначить курс застосування та докладно розпише, як і в якій кількості необхідно наносити засіб. Багато брендів надають докладну інструкцію до своїх продуктів. Тому покупку необхідно здійснювати, ґрунтуючись на своїх цілях. Звісно, є ризик, що товар може не підійти і доведеться підбирати інший різновид.

Завдяки тому, що активні компоненти мають високий відсоток концентрації, необхідно робити перерву у використанні звичної косметики. Це також зазначається в інструкції. Виробники у своїх колекціях надають покупцям можливість вибору й щоденних доглядових засобів. Такі продукти треба використовувати без перерв.

Через особливості та наближеність до лікувальних продуктів ці товари можна придбати виключно в аптечних пунктах. Вони відпускаються без рецепта, але можуть включатися до рекомендацій дерматолога або косметолога.

Статьи по теме
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание
Инверторы для газового котла и дома: как выбрать и на что обратить внимание

Современные технологии существенно облегчают жизнь и помогают поддерживать комфорт в доме, особенно когда речь идет о стабильности электроснабжения. Один из таких полезных приборов – инвертор для газового котла. В условиях нестабильного электропитания или отсутствия центрального энергоснабжения, инверторы становятся незаменимыми устройствами. Они не только обеспечивают бесперебойную работу котлов, но и помогают поддерживать электрические приборы в доме.
17.09 — 356

Де знайти офлайн магазини HARVEST?
Де знайти офлайн магазини HARVEST?

У сучасному світі, де онлайн-шопінг стає дедалі популярнішим, важко переоцінити задоволення від відвідування фізичних магазинів. Можливість доторкнутися до тканини, приміряти одяг та отримати професійну консультацію – це ті моменти, які створюють унікальний досвід покупок. Якщо ви шукаєте стильні та якісні аксесуари й одяг від HARVEST, то, безумовно, захочете відвідати один з офлайн магазинів. У цьому блозі ми розповімо, де саме ви можете знайти наші магазини.
12.09 — 414

Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства
Роль пакетов в повседневной жизни и особенности производства

Пакеты стали незаменимым элементом нашего быта. Ежедневно миллиарды людей по всему миру используют их для транспортировки продуктов, хранения вещей, упаковки подарков и многого другого.
11.09 — 389