Контракти.ua

829  —  11.08.22
Знищення Кримського моста - необхідний захід, - генерал Марченко
Знищення Кримського моста - необхідний захід, - генерал Марченко

Україна звільнятиме тимчасово окупований Крим військовим шляхом. Знищення Кримського моста, є одним з необхідних заходів для цього.

Про це в інтерв'ю РБК-Україна розповів генерал-майор Дмитро Марченко.

"Ми й будемо його (Крим, - ред.) звільняти військовим шляхом. Ніхто від нього не відмовлявся. Крим - це Україна, це наша земля, там наші люди, які досі змушені сидіти в окупації. Ніхто не давав Росії права прийти, забрати шмат землі і сказати, що "це моє". Ми будемо відвойовувати Крим, так само як ми будемо відвойовувати Херсон, Луганськ і Донецьк", - заявив Марченко.

За словами генерал-майора, знищення Кримського мосту під час деокупації півострова, є обов'язковим завданням, аби позбавити Росію надавати резерви і підсилювати свої війська з власної території.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що, за словами американського генерала, колишнього командувача силами НАТО Філіпа Брідлава, Україна може завдати нищівного удару по Кремлю, атакувавши Кримський міст через Керченську протоку.

Статьи по теме
Окупанти не проведуть
Окупанти не проведуть "референдум" у Херсоні, - генерал Марченко

Російські спецслужби між собою ведуть розмову про те, що в Херсоні не вдається сценарій, який вони застосували в 2014 році в Криму.
11.08.22 — 539