Контракти.ua

456  —  30.07.22
США запровадили нові санкції проти росіян
США запровадили нові санкції проти росіян

США запровадили нові санкції проти Росії, які стосуються двох осіб і чотирьох організацій. Мова йде про втручання у вибори за кордоном і зловмисну кіберактивность.

Про це повідомляє Міністерство фінансів США.

У списку підсанкційних осіб Наталія Бурлінова - відома як засновник та президент "Креативної дипломатії". Працювала у ФГУП "Рособоронекспорт", потім два роки - в дирекції міжнародних програм "РИА Новости", у тому числі в бюро у Вашингтоні.

Ще один "щасливчик" американських санкцій - Олександр Іонов. Це - засновник "Антиглобалістського руху Росії", член Громадської ради ФСВП, колишній член московської ОНК. За даними ЗМІ, Іонов займається охоронним бізнесом у Сирії, а також консультуванням місцевих бізнесменів. Причетний до співучасті у політичних репресіях, складання доносів на незалежні ЗМІ та публічні наклепи на журналістів, співучасті у схемах з обходу міжнародних санкцій.

Крім цього, під санкції потрапили також 4 організації:

ЦПРГІ "Креативна дипломатія". Тип організації: діяльність політичних організацій; Цільовий тип: благодійна чи некомерційна організація. Організація пов'язана з уже згаданою Наталією Бурліновою.

"Антиглобальний рух Росії". Цільовий тип - благодійна чи некомерційна організація, пов'язана з вище згаданим Олександром Іоновим.

Також під санкції США потрапили ще дві організації пов'язані з Іоновим - "Іонов трансконтенентал" та глобальге інформаційне агенство "Стоп імперіалізм".

Статьи по теме
Очільник ВМС розповів, яке смс отримав від командувача 6-го флоту США у момент знищення крейсера
Очільник ВМС розповів, яке смс отримав від командувача 6-го флоту США у момент знищення крейсера "Москва"

Американський флот спостерігав за ураженням крейсера "Москва". Командувач ВМС України розповів, як це було.
вчера, 20:38 — 374

Росіяни відзвітували про удар по системі Patriot. Повітряні сили кажуть, що то були макети
Росіяни відзвітували про удар по системі Patriot. Повітряні сили кажуть, що то були макети

Росіяни відзвітували про удари по українських літаках на аеродромі в Кривому Розі та ЗРК Patriot поблизу Южного, але це були макети військової техніки.
вчера, 19:36 — 633

США поза чергою передадуть Україні ракети для ППО, перші поставки будуть влітку, - Кірбі
США поза чергою передадуть Україні ракети для ППО, перші поставки будуть влітку, - Кірбі

Сполучені Штати Америки (США) прийняли рішення щодо зміни пріоритетів найближчих продажів ракет Patriot і NASAMS іншим країнам на користь України.
22.06 — 203