Контракти.ua

886  —  23.07.22
Не слід демонізувати Білорусь: голова військової розвідки прокоментував "ймовірний наступ"
Не слід демонізувати Білорусь: голова військової розвідки прокоментував

Буданов вкотре наголосив, що не варто вірити "усілякому мотлоху, що вкидається через ЗМІ".

Білорусь втринадцяте подовжила військові навчання біля кордону України. У зв'язку з цим керівник української військової розвідки Кирило Буданов в ефірі єдиного телемарафону розказав, чи збираються ці навчання переходити у наступ, чи це вже така певна стабільність на кордоні. Пише ТСН. 

"Це абсолютно стабільні дії, все ми це відстежуємо. Не слід демонізувати ситуацію з Білоруссю і якось сильно остерігатися певних дій звідти. Це дуже чудовий приклад – Білорусь мала нас атакувати разів десь п'ять, мабуть, за цей час. Якщо слідкувати за усім цим мотлохом, який вкидається через ЗМІ. Я вам ще раз кажу: нічого зараз там не буде", - наголосив Буданов.

Нагадаємо, військовий експерт Олег Жданов розповів про дві реальні загрози з боку Білорусі. За його словами, це - російські ракетні війська та російські пілоти, які можуть завдавати ракетних та авіаударів по території України.

Статьи по теме
Украина не потеряла бы Авдеевку, если бы вовремя получила боеприпасы, - Кулеба
Украина не потеряла бы Авдеевку, если бы вовремя получила боеприпасы, - Кулеба

Дефицит вооружения у украинских военных привел к тому, что ВСУ пришлось отступить из города Авдеевка и оно было захвачено россиянами.
22.02 — 224

Сьогодні - День захисників і захисниць України
Сьогодні - День захисників і захисниць України

У неділю, 1 жовтня, у християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, українці святкують День захисників і захисниць України та День козацтва.
01.10.23 — 385

Рівень нетерпимості українців до корупції різко збільшився під час війни
Рівень нетерпимості українців до корупції різко збільшився під час війни

Рівень нетерпимості до надання хабарів, подарунків або неофіційних послуг для вирішення особистих проблем помітно зріс серед українців.
28.07.23 — 341