Контракти.ua

807  —  22.07.22
"Це - не Гітлер, він не застрелиться": Арестович назвав просту причину, чому очільник Кремля не завдасть ядерного удару

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович впевнений, що російський диктатор Володимир Путін не застосує ядерну зброю.

Арестович пояснив, що диктатор Росії буде чіплятися за життя до останнього і намагатися втримати владу, а після ядерного удару "це питання закриється назавжди". Пише ТСН. 

Про це радник голови ОП Олексій Арестович розповів у розмові з російським правозахисником Марком Фейгіним у четвер, 21 липня.

"Він (Путін - ред.) чіплятиметься за життя до останнього і намагатиметься утримувати владу хоча б у межах Садового кільця, але утримуватиме її. Застосування ядерної зброї закриває це питання раз і назавжди. Після спроби вивести ядерну зброю і привести її в стан бойової готовності до застосування, то там (у Росії - ред.) не буде жодної влади. Тому він буде до останнього солдата, росіянина, але буде триматися за владу у межах Садового кільця, потім - Кремля та свого кабінетау. Це - не Гітлер, він не застрелиться. Він буде намагатися керувати хоча б однією-двома людьми", - сказав Арестович.

Про те, що президент Росії Володимир Путін навряд чи піде на розв’язання ядерної війни, також вважає і американський адмірал Джеймс Ставрідіс. Проте диктатор може застосувати проти України хімічну зброю. Але російський диктатор продовжуватиме лякати Захід і регулярно натякатиме на те, що може почати ядерну війну.