Контракти.ua

1253  —  20.07.22
Путін втратить не лише своє становище, а й життя: Піонтковський - про смертельні для "фюрера" наслідки звільнення Херсона
Путін втратить не лише своє становище, а й життя: Піонтковський - про смертельні для

Політолог, публіцист Андрій Піонтковський вважає, що деокупація українськими силами Херсона матиме для російського диктатора страшні наслідки.

За словами Піонтковського, українська перемога для російського народу, який свято вірить у могутню армію РФ, стане величезним шоком.

Таку думку Андрій Піонтковський висловив в інтерв'ю ТСН.ua.

"Україна хоче почати контрнаступ на півдні і, передусім, звільнити Херсон. В цій війна воєнні аспекти відходять на другий план у порівнянні з політичними та психологічними. Російське населення щодня дивитися Соловйова, Скабєєву та інших пропагандистів, та раптово дізнається про втрату Херсона. Це буде великим політичним шоком як серед народу, так і в бункері. Кожному громадянину та постояльцю бункера стане зрозуміло, що Путін війну програв. Це - найстрашніший для нього час. Диктатор, який програє війну, втрачає не лише своє соціальне становище, а й життя", - сказав політолог.

Раніше публіцист Андрій Піонтковський висловив думку, що битва за Херсон стане вирішальною у війні Росії проти України. Він вважає, що ЗСУ повернуть Херсон літом.