Контракти.ua

1161  —  20.07.22
На станціях «Академмістечко» і «Дарниця» тимчасово закривають по одному вестибюлю
На станціях «Академмістечко» і «Дарниця» тимчасово закривають по одному вестибюлю

У Київському метрополітені відзавтра тимчасово закриють на вхід і вихід вестибюль №2 станції "Академмістечко" та вестибюль №1 станції "Дарниця".

Як передає Укрінформ, про це перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник повідомив у Фейсбуці.

"20 липня, вестибюль №2 станції "Академмістечко" – вихід у напрямку Троїцького ринку, та вестибюль №1 станції "Дарниця" – вихід у напрямку станції "Лівобережна", тимчасово закриють на вхід та вихід для пасажирів", – зазначив Поворозник.

За даними заступника, вестибюлі №1 станції "Академмістечко" та №2 станції "Дарниця" працюватимуть для перевезень пасажирів.

Поворозник повідомив, що обмеження застосовуються з міркувань безпеки. Інформація про відновлення роботи вестибюлів з'явиться додатково.

Заступник наголосив, що на період воєнного стану режим роботи станцій Київського метрополітену визначають правоохоронні органи.

Як повідомляв Укрінформ, у столичному метро тривають капітальні ремонти ескалаторів на пересадці "Золоті ворота"–"Театральна" та на станції "Контрактова площа".