Контракти.ua

583  —  16.07.22
Нова Пошта планує вийти на європейський ринок
Нова Пошта планує вийти на європейський ринок

Українська компанія Нова Пошта планує створити власні філії у європейських країнах для роботи на їхньому внутрішньому ринку. На першому етапі йтиметься про країни-сусіди України.

Про це в інтерв’ю LIGA.net заявила директор Нової Пошти з управління репутацією Олена Плахова.

"Ми компанія, яка завжди йде за клієнтом. Ми бачимо, що 5 млн людей виїхали за кордон, тим паче клієнти кажуть: "Нам вас не вистачає". Тож справді, ми плануємо виходити на європейський ринок", — зазначила вона.

Плахова уточнила, що першою в черзі стоїть Польща, там Нова Пошта планує розпочати роботу до кінця цього року. Загалом на першому етапі йдеться про сусідні країни.

"Насамперед ми будемо виходити в ті країни, що межують з Україною: Польща, Словаччина, Румунія. Це буде перший етап, а далі ми дивитимемось, як воно там просувається, і вже плануватимемо другий етап та інші країни", — розповіла топменеджер Нової Пошти.

Статьи по теме
Нова пошта займатиметься генерацією електроенергії
Нова пошта займатиметься генерацією електроенергії

Група компаній Nova, якій належить і поштовий оператор "Нова пошта", створила компанію Нова Енерджи, яка займатиметься генерацією енергії на регулярній основі.
12.04 — 310

Укрпошта почала співпрацювати з DHL
Укрпошта почала співпрацювати з DHL

Державна Укрпошта домовилася про партнерство з компанією DHL Global Match (Велика Британія) у сфері транспортних послуг і перевезення поштових відправлень.
14.03 — 329

Україна надала аварійну допомогу енергосистемі Польщі
Україна надала аварійну допомогу енергосистемі Польщі

У ніч на 25 грудня національна енергетична компанія Укренерго надала аварійну допомогу на запит польського оператора системи передачі PSE, отримавши від нього надлишок електроенергії,
25.12.23 — 442