Контракти.ua

753  —  09.07.22
"За які три-чотири роки нас повернуть, ви де живете?": російський тренер не вірить у швидке зняття "бану" для РФ від УЄФА

Головний тренер жіночої футбольної команди московського ЦСКА Олександр Григорян жорстко оцінив можливість швидкого повернення команд з Росії до міжнародних турнірів.

Керманич ЦСКА обрушився із різкою критикою на тих, хто думає про зняття санкцій з боку Європейського футбольного союзу (УЄФА) вже перед наступним сезоном. Пише ТСН. 

Про це Григорян заявив в ефірі пропагандистського телеканалу "Матч ТВ", пише Чемпіонат.com.

Він звинуватив функціонерів у невмінні вести стратегічне планування у сфері. Водночас він не бачить перспектив повернення Росії до європейського футболу у найближчі чотири роки.

"Ви в своєму розумі? Наступного року, можливо, за рік нас повернуть до УЄФА? Ви знущаєтеся? Ви де живете? Ви ж люди, ви керівники. У вас стратегічно мозок має бути влаштований. Ви романтики? За який, нахр*н, рік нас повернуть, за які нас три-чотири роки повернуть? Ви взагалі про що?", - наголосив тренер ЦСКА.

Додамо, що УЄФА подовжив "бан" клубам і збірним Росії у міжнародних змаганнях через повномасштабне вторгнення до України. Ще в перші дні повномасштабного вторгнення російських військ до України УЄФА та ФІФА відсторонили клуби та збірні РФ від участі у турнірах під своєю егідою. Тепер же УЄФА заборонив росіянам брати участь у змаганнях і в наступному сезоні-2022/23.

Водночас зазначимо, що Росію досі не виключили з УЄФА та ФІФА. Рішення, яке УЄФА ухвалив 2 травня, також не передбачає позбавлення країни-агресорки членства в європейській футбольній організації.

Статьи по теме
Помер колишній головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко
Помер колишній головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко

Відомий футболіст і тренер пішов з життя у віці 75 років.
30.04 — 199

Збірна України здобула
Збірна України здобула "золото" в командному багатоборстві на ЧЄ-2024 зі спортивної гімнастики

У боротьбі за перемогу українські гімнасти обійшли британців.
29.04 — 155

Збірна України завоювала другу медаль на чемпіонаті Європи-2024 зі спортивної гімнастики
Збірна України завоювала другу медаль на чемпіонаті Європи-2024 зі спортивної гімнастики

Назар Чепурний виборов "бронзу" в опорному стрибку.
29.04 — 173