Контракти.ua

583  —  04.07.22
Пробили чергове дно: Тимощук та ще один ексгравець збірної України зіграють у Росії в "матчі легенд"
Пробили чергове дно: Тимощук та ще один ексгравець збірної України зіграють у Росії в

Колишні футболісти збірної України Анатолій Тимощук та Олександр Співак візьмуть участь у "матчі легенд" московського "Спартака" та санкт-петербурзького "Зеніту".

Поки український народ уже п'ятий місяць героїчно протистоїть повномасштабному вторгненню російських окупантів, українські футболісти-зрадники продовжують насолоджуватися життям в країні-агресорці. Пише ТСН. 

Анатолій Тимощук та Олександр Співак 8 липня у виставковому поєдинку в Санкт-Петербурзі зіграють за "Зеніт", за який вони виступали під час ігрової кар'єри, повідомляє офіційний сайт Російського футбольного союзу (РФС).

Тимощук був рекордсменом за кількістю зіграних матчів за збірну України (144). Проте 11 березня Анатолія офіційно викреслили з історії українського футболу. Його позбавили всіх титулів, нагород, почесних звань, тренерської ліцензії та довічно заборонили займатися футбольною діяльністю на території України. Також у Тимощука відібрали звання "Почесного громадянина міста Луцьк".

Від початку збройної агресії Росії проти України Тимощук ніяк не засудив дії окупантів, а також продовжив працювати в санкт-петербурзькому "Зеніті". Своєю чергою, батько Анатолія, який проживає в Луцьку, записався до тероборони міста.

Що стосується Олександра Співака, на його рахунку 3 матчі за збірну Україну. Від початку російського вторгнення на територію України він публічно не висловлював свою позицію щодо війни. В чемпіонаті України Співак виступав за "Чорноморець", "Шахтар", "Сталь" Алчевськ, "Зірку" та "Металург" Запоріжжя.

Статьи по теме
Андрій Шевченко став новим президентом Української асоціації футболу
Андрій Шевченко став новим президентом Української асоціації футболу

Український футболіст Андрій Шевченко став новим президентом Української асоціації футболу. За відповідне рішення проголосували делегати на позачерговому Конгресі УАФ.
25.01 — 248

Не Бекхем. Google назвав найпопулярнішого футболіста з 1999 року
Не Бекхем. Google назвав найпопулярнішого футболіста з 1999 року

Кріштіану Роналду - найпопулярніший футболіст з 1999 року. Саме ім'я цього португальського нападника найчастіше вводили в пошуковий рядок Google протягом останніх майже 25 років.
14.12.23 — 276

Підтримав українців і став Королем футболу в 17: неочевидні факти про померлого Пеле
Підтримав українців і став Королем футболу в 17: неочевидні факти про померлого Пеле

Не стало легендарного бразильця Пеле. Король футболу впродовж тривалого часу боровся з онкологічним захворюванням.
30.12.22 — 481