Контракти.ua

484  —  20.06.22
Telegram запустив платну підписку Premium
Telegram запустив платну підписку Premium

Популярний месенджер Telegram запустив платну підписку Telegram Premium.

Про це йдеться у блозі Telegram.

«Після оформлення підписки Telegram Premium практично всі ліміти у застосунку збільшуються вдвічі. Підписники матимуть змогу завантажувати файли об'ємом до 4 ГБ, завантажувати файли на максимальній швидкості, надсилати унікальні стікери і реакції, використовувати додаткові інструменти для керування чатами – і отримають чимало інших переваг. При цьому всі наявні функції, на які користувачі звикли покладатися за майже десять років, залишаються безкоштовними для всіх», - заявили в компанії.

Більше того, навіть ті, хто не має Telegram Premium, зможуть отримати деякі переваги, доступні власникам підписки.

Наприклад, всі користувачі можуть завантажувати великі файли і переглядати стікери, відправлені підписниками, а також приєднуватися до раніше доданих ексклюзивних реакцій на повідомлення, збільшуючи лічильник поруч із ними.

«У майбутньому власникам підписки Telegram Premium стануть доступні й інші ексклюзивні функції. Проте нові можливості, як і раніше, відкриватимуться для всіх користувачів — і з'являтимуться у Telegram раніше, ніж у будь-яких інших популярних месенджерах із великою аудиторією», - зазначили у компанії.

Статьи по теме
В Мінкульті розмірковують над регулюванням роботи Telegram
В Мінкульті розмірковують над регулюванням роботи Telegram

Необхідно включити експертну оцінку того, у який спосіб має відбуватись взаємодія країни із соціальною мережею Telegram.
29.04.23 — 352

Instagram заблокував акаунт Кадирова
Instagram заблокував акаунт Кадирова

Соціальна мережа Instagram заблокувала акаунт глави Чечні Рамзана Кадирова.
27.02.22 — 627

Telegram став заміною даркнету
Telegram став заміною даркнету

Мессенджер Telegram став ринком, на якому кіберзлочинці продають, купують і діляться вкраденими даними і інструментами для злому.
17.09.21 — 550