Сирники - страва, яка вдається не кожному кулінару. Вони або розповзаються і прилипають до сковороди, або виходять грубими "як підметка". Але є лайфхак, який дозволить приготувати ідеальні сирники, не використовуючи при цьому ні яйця, ні борошно.
Як це зробити - пише rbc.ua.
Такі сирники не перетворяться в безформну масу і матимуть дуже ніжний смак. Секретним інгредієнтом для наших сирників стане манка.
Змішайте по порядку всі інгредієнти, щоб отримати однорідну масу. Сир можна перетерти через сито.
Останньою в тісто всипте манку, ретельно перемішайте. Накрийте миску харчовою плівкою і приберіть масу в холодильник.
У холоді маса повинна простояти дві години. Так манка вбере в себе надлишки вологи, суміш стане густою і щільною.
Розкачайте тісто в ковбаску, поріжте на кружечки і приступайте до термічної обробки.
Обсмажувати сирники найкраще на розігрітій сковороді, змащеній олією або вершковим маслом.
До столу подавайте гарячими зі сметаною, джемом або ягодами.