Контракти.ua

5168  —  13.05.22
Ніякого борошна і яєць: секретний інгредієнт пишних і ніжних сирників
Ніякого борошна і яєць: секретний інгредієнт пишних і ніжних сирників

Сирники - страва, яка вдається не кожному кулінару. Вони або розповзаються і прилипають до сковороди, або виходять грубими "як підметка". Але є лайфхак, який дозволить приготувати ідеальні сирники, не використовуючи при цьому ні яйця, ні борошно.

Як це зробити - пише rbc.ua.

Такі сирники не перетворяться в безформну масу і матимуть дуже ніжний смак. Секретним інгредієнтом для наших сирників стане манка.

Інгредієнти:

  • 250 г сиру (не менше 5 % жирності);
  • 20 г солі;
  • 20 г цукру;
  • 2/3 столової ложки манки;
  • Ванілін.

Покрокове приготування

Змішайте по порядку всі інгредієнти, щоб отримати однорідну масу. Сир можна перетерти через сито.

Останньою в тісто всипте манку, ретельно перемішайте. Накрийте миску харчовою плівкою і приберіть масу в холодильник.

У холоді маса повинна простояти дві години. Так манка вбере в себе надлишки вологи, суміш стане густою і щільною.

Розкачайте тісто в ковбаску, поріжте на кружечки і приступайте до термічної обробки.

Обсмажувати сирники найкраще на розігрітій сковороді, змащеній олією або вершковим маслом.

До столу подавайте гарячими зі сметаною, джемом або ягодами.

Статьи по теме
Пишні й ніжні сирники
Пишні й ніжні сирники "як в ресторані" за секретним рецептом української кулінарки

Пишні й ніжні сирники - мрія будь-якого кулінара. Щоб вони вийшли такими смачними, треба знати певні секрети.
05.07.22 — 6668

Тесто как пух: рецепт сырников в духовке
Тесто как пух: рецепт сырников в духовке

Никто не любит сырники тонкие, с подгоревшей корочкой и плохо пропеченные внутри. Секреты приготовления идеальных сырников - на вес золота! Ведь блюдо это не только вкусное, но и полезное.
01.11.21 — 5788

Рецепт смачних яблучних сирників
Рецепт смачних яблучних сирників

Яблучні сирники - ніжні, легкі та дуже смачні, а готуються - за лічені хвилини!
02.08.21 — 941