Контракти.ua

11504  —  11.05.22
Додайте до картоплі ці інгредієнти і отримаєте ідеальні деруни
Додайте до картоплі ці інгредієнти і отримаєте ідеальні деруни

Рецепт дерунів, як і борщу, у кожного кулінара свій. Тим не менш є базовий набір компонентів, а також деякі хитрощі, які зроблять ваші картопляні оладки соковитими, ароматними і дуже апетитними.

Як зробити ваші деруни ідеально смачними - пише rbc.ua.

Правильні деруни мають бути з хрусткою скоринкою, золотавим кольором, насиченим смаком і ароматом.

За класичним рецептом до оладок додають два базові інгредієнти: картоплю та цибулю. Приправляють це сіллю і за бажанням перцем і смажать.

Дехто вважає за потрібне додавати ще яйця, борошно, або ж одне з двох.

Пропонуємо врізноманітнити страву сиром та часником

Процес приготування буде схожий на класичний.

Візьміть 8-10 картоплин, почистіть, потріть на дрібну терку. Відіжміть масу від зайвого соку й додайте до неї 100 г натертого сиру. Подрібніть часник і додайте туди ж.

Додайте до отриманої маси яйце, сіль, перець.

Ретельно все перемішайте й випікайте на розпеченій сковорідці з обох боків до золотавої скоринки.

Аби скоринка була хрумкою, викладайте на тарілку деруни окремо - не один на одного. Найкраще картопляні оладки смакують теплими і зі сметаною!

Статьи по теме
Готуємо деруни по-новому: цей секретний інгредієнт сподобається усім
Готуємо деруни по-новому: цей секретний інгредієнт сподобається усім

Мабуть, не існує такої людини, яке не любить деруни. Цю просту страву зазвичай готують на обід чи вечерю. Однак, якщо додати начинку чи поєднати у дерунах овочі, то можна отримати нову страву.
14.02.22 — 6071