Контракти.ua

5201  —  22.04.22
В Страсну п’ятницю в Україні буде "термічний острівець" - синоптик
В Страсну п’ятницю в Україні буде

Погода в Києві 22 квітня місцями може бути мокра, попередила експерт.

Погода в Україні у Страсну п’ятницю - 22 квітня, трохи зміниться, в нашій країні почне підвищуватися температура повітря.

Максимальна температура буде в межах +12…+16 градусів, повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook. Пише УНІАН. 

За її даними, "свіжішим виявиться термічний острівець" - на території Волинської, Рівненської, Житомирської та частини Київської областей температура становитиме +8…+13.

Експерт додала, що в більшості регіонів очікується хмарно з прояснення, повітря буде насичене вологою, періодично можливі дощі.

Діденко зазначила, що суха погода прогнозується на півдні української держави. Синоптик підкреслила, що надвечір опади припиняться на всій території країни.

"…У Києві 22-го квітня також тепло нарешті почне прокидатися, впродовж дня передбачається +10+12 градусів. Дощ завтра ймовірний, місцями. Може бути рвучким південно-східний вітер, не легковажте здоров'ям…", - додала вона.

Статьи по теме
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу

28 квітня у східних областях, а також Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській та Криму місцями пройде короткочасний дощ, очікують і грозу.
27.04 — 199