Контракти.ua

1120  —  15.04.22
Росія почала реалізовувати план проведення терактів на своїй території - ЦПД
Росія почала реалізовувати план проведення терактів на своїй території - ЦПД

Спецслужби росії розпочали реалізацію плану із проведення терактів на своїй території, у вчиненні яких звинувачують Україну.

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України повідомляє у Телеграмі.

Спецслужби ворога розпочали реалізацію цього плану для нагнітання антиукраїнської істерії в рф.

Так, станом на 14 квітня на російському прикордонні сталося вже кілька “терактів”, у вчиненні яких керівництво рф звинувачує українські диверсійно-розвідувальні групи.

Пропагандистські змі з посиланням на губернатора Курської області заявили, що 13 квітня стався обстріл російського прикордонного наряду в Кореневському районі. В повідомленні йдеться, що обстріл відбувся нібито з лісосмуги на українській території.

Також фсб рф повідомила, що 14 квітня з боку України був обстріляний прикордонний пункт пропуску у Брянській області, пошкоджено два автомобілі, ніхто не постраждав.

Як повідомляв Укрінформ, 12 квітня Головне управління розвідки Міністерства оборони України поінформувало, що російські спецслужби планують серію терактів з мінуванням і підривом житлових будинків, лікарень та шкіл у російських населених пунктах, а також ракетно-бомбові удари по Бєлгороду чи одному з міст у Криму для консолідації росіян проти українців.