Контракти.ua

1748  —  14.04.22
Зеленська – в інтерв’ю CNN: Мішенню для російських військ є кожен українець
Зеленська – в інтерв’ю CNN: Мішенню для російських військ є кожен українець

Від початку повномасштабного вторгнення військ рф в Україну не лише родина Президента стала мішенню, а кожен громадянин країни.

Про це заявила дружина Президента Олена Зеленська в інтерв’ю провідній міжнародній журналістці телекомпанії CNN Крістіан Аманпур, передає Укрінформ.

«Якщо придивитися, то стає зрозуміло, що кожен українець є мішенню для росіян: кожна жінка, кожна дитина», - сказала перша леді.

За її словами, люди, які нещодавно загинули унаслідок влучання російської ракети під час евакуації з Краматорська, не були членами президентської родини - це були звичайні українці.

«Отже, ціль номер один для ворога – це всі ми», - зауважила Зеленська.

Дружина Президента наголосила, що для України сьогодні головне, аби нас чув і бачив увесь світ.

«Важливо, щоб наша війна не стала «звичною», щоб наші жертви не стали статистикою. Тому я спілкуюся з людьми через іноземні ЗМІ», - сказала перша леді.

Як повідомлялося, 8 квітня по залізничному вокзалу Краматорська, з якого щодня проводиться евакуація населення, російські війська завдали ракетного удару. Загинуло 57 людей, 109 осіб зазнали поранень.

Президент Володимир Зеленський заявив, що удар був завданий "Точкою-У".

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Загарбники влаштували масовий терор на тимчасово окупованих територіях.