Контракти.ua

779  —  12.04.22
В Італії конфіскували віллу російського ексвласника команди Формули-1
В Італії конфіскували віллу російського ексвласника команди Формули-1

Фінансова поліція Італії конфіскувала віллу на Сардинії, яка належить російському олігарху Дмитру Мазепіну та його 23-річному сину Микиті Мазепіну.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Daily Mail.

За даними правоохоронців, вілла записана на компанію Ferimod Investments, яка була створена на Кіпрі ще у 2009 році, проте кінцевим її бенефіціаром є саме родина Мазепіних.

Всього у люксовій віллі, яка розташована на північно-східному узбережжі італійського острову, нараховується 25 кімнат. А загальна вартість нерухомості становить 105 млн євро.

Зазначається, що Дмитро й Микита Мазепіни потрапили під санкції ЄС за агресію рф проти України.

Раніше команда «Формули-1» Haas F1 Team припинила контракт із російським гонщиком Микитою Мазепіним через агресію рф проти України.

російський олігарх, голова ради директорів «Уралхіму» Дмитро Мазепін продав 52% зі 100% компанії, які раніше належали йому.

Як повідомлялося, за даними спеціалізованої оперативної групи «Заморозити та вилучити» (Freeze and Seize Task Force), з початку вторгнення рф в Україну ЄС вже заморозив активи російських та білоруських олігархів майже на 30 мільярдів євро, і ця робота триває.

США розглядають можливість ухвалити закон, який би дозволив уряду заарештовувати активи на суму, що перевищують 5 млн доларів, які належать росіянам, проти яких запроваджено санкції США. Ці активи можуть бути продані за готівку, а потім передані Україні для військової та гуманітарної допомоги. Сума цих коштів може обчислюватися мільярдами.

Статьи по теме
Італія та Румунія закривають порти для російських кораблів
Італія та Румунія закривають порти для російських кораблів

З 17 квітня Італія закриває свої порти для російських кораблів в рамках розширених санкцій Європейського Союзу проти російської федерації.
17.04.22 — 553

"Не будьте курортом для вбивць". Зеленський закликав Італію посилити санкції проти РФ

Президент України Володимир Зеленський виступив зі зверненням до парламенту Італії. Він закликав підтримати посилення санкцій проти Росії.
22.03.22 — 636

Влада Італії рекомендувала бізнесу відмовитися від бесіди з Путіним, - La Repubblica
Влада Італії рекомендувала бізнесу відмовитися від бесіди з Путіним, - La Repubblica

Уряд Італії попросив бізнес відмовитися від бесіди з президентом РФ Володимиром Путіним. Таку рекондацію влада зробила на тлі зростання напруженості навколо України.
27.01.22 — 737