Контракти.ua

659  —  08.04.22
Вдарили "Точкою-У": Зеленський відреагував на атаку Росією вокзалу в Краматорську
Вдарили

Президент України Володимир Зеленський відреагував на атаку російських військ залізничного вокзалу в Краматорську. Він заявив, що ворог завдав удару ракетою "Точка-У".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву глави держави у Facebook.

"Окупанти вдарили "Точкою-У" по залізничному вокзалу Краматорська, де перебували тисячі мирних українців, очікуючи на евакуацію… Близько 30 загиблих, близько 100 осіб дістали поранення різного ступеня тяжкості. Поліція та рятувальники вже на місці. Російські нелюди не полишають своїх методів. Не маючи сил та сміливості протистояти нам на полі бою, вони цинічно знищують цивільне населення. Це зло, яке не має меж. І якщо воно не буде покаране, то ніколи не зупиниться", - написав Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що російські окупанти завдали ракетного удару по залізничному вокзалу у Краматорську.

Згодом у прес-службі "Укрзалізниці" заявили, що під час ракетного обстрілу загинули щонайменше 30 осіб, ще понад 100 отримали поранення. Зазначимо, що раніше повідомлялося, що ворог завдав удару касетним "Іскандером".

Статьи по теме
Масованими обстрілами Росія намагається підірвати оборонну промисловість України, — ISW
Масованими обстрілами Росія намагається підірвати оборонну промисловість України, — ISW

Російські удари по українських енергетичних об’єктах можуть бути спрямовані, щоб підірвати український оборонно-промисловий потенціал.
23.03 — 177

Росія не готує операцію з оточення Харкова, - ISW
Росія не готує операцію з оточення Харкова, - ISW

Ймовірна наступальна операція російських військ для захоплення Харкова, матиме серйозні проблеми як для російських сил, відповідальних за її проведення, так і для загальної російської кампанії в Україні. Наразі ознак підготовки такої операції військами агресора відсутні.
23.03 — 168

Британська розвідка: Росія намагається зберегти залишки свого флоту у Чорному морі
Британська розвідка: Росія намагається зберегти залишки свого флоту у Чорному морі

Міноборони РФ призупиняє операції російських кораблів в східній частині акваторії Чорного моря, щоб зберегти залишки свого флоту. Натомість ворог шукає способи зберегти Чорноморський флот РФ.
19.03 — 190