Контракти.ua

750  —  31.03.22
У Херсонську область прибули психологи ФСБ для створення псевдореспубліки, - ЗСУ
У Херсонську область прибули психологи ФСБ для створення псевдореспубліки, - ЗСУ

На території Херсонської області помітили психологів Федеральної служби безпеки Росії. Вони прибули в Україну для створення псевдореспубліки.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Зазначається, що співробітники ФСБ проводять "роз'яснювальні роботи" з мешканцями тимчасово окупованих населених пунктів. Їх мета створити у Херсонській області чергову "республіку".

"Для реалізації сценарію щодо створення на території Херсонської області чергової псевдореспубліки відзначається робота співробітників Федеральної служби безпеки Російської Федерації, 652-ї групи інформаційно-психологічних операцій та офіцерів 12-го головного управління Генерального штабу Російської Федерації. Основним напрямком діяльності зазначених підрозділів є проведення так званої “роз’яснювальної роботи” з місцевими органами влади та населенням. Інформаційний супровід здійснюється шляхом демонстрації відеосюжетів з підставними особами", - йдеться у повідомленні.

Статьи по теме
Внаслідок
Внаслідок "сушкопаду" кількість авіаударів росіян скоротилася у півтора-два рази, - ЗСУ

З початку лютого українські бійці все частіше почали знищувати російські літаки Су-34 та Су-35. Внаслідок такого "сушкопаду" кількість авіаударів ворога за останні два-три тижні скоротилася у півтора-два рази.
07.03 — 240

"Найбільша поразка росіян". Окупанти втратили під Авдіївкою до 6500 осіб, - ЗСУ

Наступ Росії під Авдіївкою призвів до величезних втрат. З 10 жовтня окупанти втратили понад 6500 осіб.
30.10.23 — 403

Авдіївка для росіян єдиний шанс показати перемогу, але вони несуть великі втрати, - ЗСУ
Авдіївка для росіян єдиний шанс показати перемогу, але вони несуть великі втрати, - ЗСУ

Місто Авдіївка Донецької області є єдиним шансом для росіян, щоб показати перемогу. Однак окупаційні війська несуть великі втрати.
16.10.23 — 474