Контракти.ua

2477  —  26.03.22
Путін хотів би змінити підручники історії в Японії
Путін хотів би змінити підручники історії в Японії

Президент країни-окупанта Володимир Путін знову провів лекцію з історії, на якій розповів про погані підручники в Японії та фільми у США, про "русофобію" на Заході та згадав про Гітлера.

Джерело: Путін на зустрічі з лауреатами президентських премій у галузі культури, якого цитують росЗМІ. Пише pravda.com.ua.

Деталі: Путін заявив, що обурений "перекручуванням Голлівудом та японськими підручниками" фактів про Другу світову війну.

Він також сподівається, що через культуру "правда про Росію" проб'є собі дорогу у світі.

У своєму виступі президент РФ порівняв "атаку на російську культуру" на Заході про те, що відбувалося в гітлерівській Німеччині.

Пряма мова Путіна: "На Заході процвітає так звана "культура скасування", остракізм та замовчування фактів, які не вкладаються в їхні шаблони.

Російська культура завжди звернена до людини, її твори вчать думати та брати близько до серця.

На Заході забороняються російські письменники та книги, але в нашій країні уявити такого неможливо — ми не маємо місця етнічної нетерпимості".

Нагадаємо: Російська Федерація заявила, що більше не продовжуватиме переговори з Японією щодо мирного договору щодо південних Курильських островів.

Статьи по теме
"Треба вирішувати". Путинський депутат назвав Вірменію незаконною державою

Російський депутат від правлячої партії "Єдина Росія" Євген Федоров вважає Вірменію "тупиковою країною", питання з русофобією, в якій потрібно "вирішувати за законом".
24.11.22 — 682

Путін зіткнеться з жорстким тиском після втечі росіян з Херсону, - Sky News
Путін зіткнеться з жорстким тиском після втечі росіян з Херсону, - Sky News

Президент Російської Федерації Володимир Путін зіткнеться зі зростаючим тиском з боку чиновників через евакуацію росіян в Херсонській області.
04.11.22 — 1650

"У них різні вуха, хода та зріст": Буданов розповів про двійників Путіна

Нещодавно британська розвідка повідомляла, що президент Росії Володимир Путін може бути вже мертвий, а його роль виконують двійники. За даними української розвідки, диктатор серйозно хворий, і це давно не таємниця.
03.08.22 — 1401