Контракти.ua

728  —  24.03.22
рф друкує 2,5 мільярда фальшивих рублів для тимчасово захоплених територій
рф друкує 2,5 мільярда фальшивих рублів для тимчасово захоплених територій

Російський агресор друкує фальшиві рублі для того, щоб розповсюджувати їх на тимчасово захоплених територіях.

Про це у Фейсбуці повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

«Мережею шириться інформація від британської розвідки, що на Пермській друкованій фабриці рф запущений процес друку фальшивих рублів в кількості 2,5 млрд. Ця вказівка ​​була доведена керівництву фабрики особисто директором російського держзнаку Аркадієм Трачуком. Фабрика працює у 3 зміни. Надалі фальшивки окупанти планують розповсюджувати серед мешканців окупованих ними територій Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей», - йдеться у повідомленні.

Як зазначає Соболевський, «все може бути».

По-перше, рф це може робити, щоб розрахуватися із колаборантами. Зрадників ніде не люблять, тож чого б і не підставити своїх «помічників», написав Соболевський.

По-друге, «брехня — це стиль життя наших сусідів». Вони не те що її створюють, вони в ній живуть і пропаганда настільки сильна, що вони самі в неї вже вірять, зазначив заступник голови облради.

Він звернувся до жителів Херсонщини: якщо комусь в руки потраплять ці «криваві гроші», то сприймайте їх як тридцять срібняків — плата за зраду. Він закликав не підтримувати економіку агресора, який щоденно вбиває українських громадян.

Як повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань, область окупант планує втягнути у рублеву зону.

Європейський Союз застосував потужний пакет санкцій проти росії як країни-агресора.

Статьи по теме
Они не останавливаются — о чем предупреждает Залужный
Они не останавливаются — о чем предупреждает Залужный

Игаль Левин: "Они не останавливаются", — такими словами недавно описал российскую агрессию украинский генерал Валерий Федорович Залужный — главнокомандующий Вооруженными силами Украины. Вот эти слова Железного генерала — ключ к пониманию происходящего.
17.05.23 — 1132

Командующий обороной Киева объяснил, зачем Россия перебрасывает военных в Беларусь
Командующий обороной Киева объяснил, зачем Россия перебрасывает военных в Беларусь

Пока все боевые части, которые создала Россия в Беларуси - были позже переброшены на восток. Кремль использует территорию своего союзника для восстановления техники и обучения солдат.
03.02.23 — 2093

Окупанти оголосили про вивід військ з Ізюма
Окупанти оголосили про вивід військ з Ізюма

Окупанти оголосили про вивід своїх військ з Ізюма Харківської області. Також це нібито стосується і ще "деяких інших населених пунктів".
11.09.22 — 879